PODCASTEN OFILTRERAT AVSNITT 7

Veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat är det sista innan jul. Veckans gäst är gulliga Bianca Ingrosso Wahlgren. 

Bianca bjuder verkligen in oss i det här avsnittet. Hon berättar att började gå i terapi redan vid 8 års ålder, hur det var att se sina föräldrar kriga på löpsedlarna när hon var barn och hur hon hanterar det faktum att hon är född rakt in i en av Sveriges mest kända familjer.

Vi pratar om prestationer, det faktum att hon vill in i musikbranschen och hur folks fördomar stressar henne.

Bianca berättar även att hon har en ätstörning som hon nu ska få hjälp för och varför hon inte känner sig redo att flytta hemifrån.

Varsågod, ett avsnitt som verkligen lever upp till namnet ”Ofiltrerat”!

podcasten ofiltrerat

Lyssna i Itunes, Acast, podcast-appen eller här nedan:


> Jag vill även tacka vår huvudsponsor Valio och avsnittets sponsor A non smoking generation och Halebop.

 

 

 1. Johanna skriver:

  Detta var ett extremt bra avsnitt måste jag verkligen säga. Herregud. Biancas ord om ”hälsa” när ni pratade om ätstörningar gjorde att jag fick ont i hela kroppen och blev så extremt ledsen. Skrev även ett inlägg kring detta på min fb som blev väldigt uppmärksammat. Tusen tack Fia för att du uppmärksammar så otroligt viktiga saker! Du är grym.

 2. Linnea skriver:

  Jättebra avsnitt 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   Tusen tack! 🙂

 3. Det här var första gången jag lyssnade på din podcast (faktiskt första gången jag lyssnat på en podcast överhuvudtaget, haha) och jag måste få ösa lite beröm över dig. Du verkar vara en otroligt sympatisk person, inkännande och öppen, och du är verkligen fantastisk på att intervjua! Kommer definitivt lyssna på fler avsnitt. Du gör ett enastående jobb, jag älskar din blogg och läser varje dag. Tack så mycket för all inspiration!

  1. PT-Fia skriver:

   Åh, men tack snälla du! Det här går rakt in i hjärtat. Tack tack tack för detta! <3 Många kramar!

 4. Kattis skriver:

  Strålande, då har jag något att lyssna på under dagens träning! Tycker verkligen om podden, är ganska svårflörtad annars men har verkligen fastnat för denna 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   Vad roligt! Tusen tack för detta! Blir så glad! 😀

 5. ISA skriver:

  oj men gudars, detta måste jag lyssna på snarast! så fin tjej verkar det vara ju!

  1. PT-Fia skriver:

   Verkligen! Ja men lyssna gärna 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..