ÅRSKRÖNIKA 2015, APRIL

>> April

Jag började så smått hitta träningsglädjen igen efter att ha haft en period av frustration över mina skadade armbågar, jag och Kim firade 6 år tillsammans genom ett dygn på fantastiska Yasuragi, körde ”Veckans utmaning” med Kari Traa i bloggen och började spela in webb-TV serien ”Vägen mot Tough Viking”.

Jag fick dille på kakorna från min bok, firade min födelsedag med massor av god mat, hade lanseringsfrukost för boken och blev glad av att se den typ överallt i media. Fick nya insikter om vila, vann mitt tredje bloggpris i form av ”Årets Hälsoblogg” i Life Blog Awards (Tack!!) och hade boksignering i Göteborg, Stockholm, Hedemora, Falun och Borlänge.

Pjuuh. Herregud, vilken fantastiskt generös månad!

pt-fia
 
nutella
pt-fia0
pt-fia8
pt-fias tio i topp
pt-fias
pt-fias3
ptfia media
ptfia9
ptfia.
ptfia2
ptfia

 

Läs mer:

> Årskrönika 2015, januari till mars!

> Läs mer om min bok!

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..