ÅRSKRÖNIKA 2015, MAJ

>> Maj

Den här månaden var betydligt lugnare efter några hektiska månader med bokens lansering. Det blev mycket god mat i form av sköna bruncher, häng med vänner och mycket efterlängtad vila.

Jag unnade mig många morgonpromenader, hade boksignering i Fältöversten, bakade en god glutenfri limpa, postade signerade böcker till er läsare och vi hade världens mysigaste helg med mina svärföräldrar. Om jag minns rätt så var det här en rätt trött månad då jag mest fokuserade på återhämtning och typ mys, i kombination med jobb såklart.

ptfia33
ptfia----

ptfia00
ptfia8
pt-fia88
ptfia4
ptfia99
pt-fiao
ptfia67
ptfia77
ptfia84
ptfia88
ptfia93
ptfia999e
ptfia999
ptfia444

 

Läs mer:

>> Årskrönika 2014 i ord och bild!

 

 

  1. emelie skriver:

    Haha så roligt, drömde att jag gjorde den där ^chokladpavlovan för första gången inatt. Alltså?? Vem drömmer ens att hen gör pavlova? Haha orkar inte.. Kanske ett tecken på att jag borde göra just det; baka pavlova?? 😉 Undra om den skulle vara god med saffran i stället för choklad, toppad med grädde, riven vit choklad och hallon.. Som efterrätt till julafton liksom..

    1. PT-Fia skriver:

      Hahah det låter som något jag hade kunnat göra också! Gör den! Och varianten med saffran låter också ljuvlig!! kram! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..