ÅRSKRÖNIKA 2015, JUNI

>> Juni

Jag fick den glada nyheten att min bok ska släppas i Norge, började längta efter semester, spelade in webb-TV med Paulúns, firade midsommar i ett regnigt Stockholm med Kim, syrran och hennes sambo vilket ändå blev helt underbart eftersom vi spelade spel, käkade en liten version av midsommarbuffé, bakade en världsgod pavlova med rabarbercurd och honungsglaserade hasselnötter och njöt av varandras sällskap.

Jag spenderade en helg i sommarstugan, var i Oslo ett par dagar för att spela in en reklamfilm för Kari Traa, käkade vattenmelon i mängder, sörjade sommaren som aldrig kom och njöt av flera fantastiska solnedgångar.

Juni avrundades med några sista möten innan jag packade ihop livet och flyttade ut till sommarstugan. Som jag längtat!

6d0647e00193b19b08e6f73e9eebcdab_980x0_c_85_s_v4
ptfiad
pt-fia pauluns
ptfiam
ptfias
ptfiass
ptfia33
ptfia21
ptfiak
ptfia883
ptfiasd
ptfiakf
ptfiaoo

Läs mer:

> Receptet på världens godaste chokladpavlova!

 

 

  1. ISA skriver:

    vad avlägset det känns med sommarbilder nu, saknar det! men fin månad för dig ju 🙂

    1. PT-Fia skriver:

      Verkligen! 🙂 God Jul!! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..