EN NYSTART

Såhär inför ett nytt år är det roligt att tänka på hur en vill förbättra eller förändra sitt liv. Vanligtvis brukar jag tycka att början på hösten, när jobbet börjar efter semestern, är årets nystart men det hände inte i år så nu är jag extra laddad att se det här året som en nystart.

Något som gör året lite extra roligt är att få köpa sig en ny anteckningsbok och skriva ner en önskelista. Jag ska fila på några mål och drömmar för 2016.

Återkommer med dessa!

äggmacka-8
äggmacka-3

Under tiden vore det roligt om ni vill berätta för mig vad ni längtar efter, önskar er och vill ha 2016. Vad drömmer ni om? Vad hoppas ni att året ska ge er? Har ni några nyårslöften eller skippar ni dem?

Berätta!

 

 

 1. Bella skriver:

  Jag har aldrig kommit igång med min träning på riktigt och skulle vilja ha lite tips för mig som nybörjare hur jag kan köra omgång en grundstart, då med både mat, träning, vila osv.

  Tack för en jättefin blogg.

  Gott nytt år!

 2. Mahlin skriver:

  Under några dagar är detta precis det som jag har funderat på till och från. Och som vanligt har jag landat i att inte ha några nyårslöften, utan mål som jag önskar uppfylla under 2016.
  Först och främst vill jag stärka upp min kropp och få ordning på min axel som bråkat med mig i drygt 2 år nu. Jag har kunskapen och redskapen, men har inte haft järnviljan. Men med en bra planering och moodboard hoppas jag verkligen på att detta ska bli verklighet.
  För det andra vill jag fortsätta det som hösten bjudit på i mängder – utomhusvistelse! Efter att ha jobbat heltid i 9 år och inte alls trivts på jobbet de sista åren tog jag mig i kragen och började plugga i höstas, vilket har gjort att jag så gott som dagligen är ute i naturen i dagsljus. Som balsam för själen!
  Det tredje jag har med i målplanering är att komma igång och yoga 1 gång i veckan. Jag vet ju hur skönt det är efteråt. Så varför tröskeln är så hög är något jag inte förstår. Inplanerat i almanackan är det dessutom.
  I övrigt satsar jag på att göra saker som jag mår bra av. Och en av dom sakerna är att kika in här och läsa dina fina ord och njuta av dina vackra bilder.

  Gott nytt år Fia!

  Kram, Malin

 3. 2016 ska jag vara snällare mot mig själv, har precis börjat jobba efter 6år av studier och känner ofta att jag ”borde” kunna allt/veta allt/ha alla svar inom mitt yrke vilket inte är logiskt någonstans. Separerade även efter ett 5år långt förhållande i somras och börjar äntligen komma på fötter efter det. Har verkligen insett vad vänner och familj betyder och hur viktigt det är sänka kraven på sig själv. Så nästa år ska jag utmana mig själv att våga prova nya saker, våga trivas i mitt eget sällskap, inse att jag är en härlig person, jobba på min självkänsla, umgås med vänner och familj och skratta mer.

 4. B skriver:

  Hej!

  En helt annan fråga men som jag gärna skulle vilja att det du tog upp. Det är vad definitionen av vila egentligen är för något. ”Vilodagar” innebär det att man ligger och vilar en hel dag? Eller att man helt enkelt inte tränar men ändå är aktiv eller gör något roligt? Eller är det man avstår jobb/plugg? Vad är vila för dig? Skulle gärna vilja ha svar på detta.

  Tack för en bra blogg

 5. Linda skriver:

  Jag brukar tycka det är väldigt intressant att sammanfatta året och utifrån det se vad jag kan förbättra. Jag har nyss spenderat två månader sängliggande vilket var väldigt tufft psykiskt och fysiskt. 2016 kommer i mångt och mycket handla om att bygga upp den grundstyrka som försvann när jag låg till sängs. Det blir vanliga promenader varvat med styrka för core och baksida kropp till en början.

  Förutom träning vill jag gärna spendera mer tid till att reflektera, skriva ner tankar och utvecklas mentalt. Har köpt en ny bok för syftet och ser fram emot att sätta pennan i den. Ska bara hitta en penna jag trivs med 😛

  Kostmässigt känner jag mig nöjd med min nuvarande situation, även om rutinerna försvann över jul och när jag var sjuk så finns de där i grunden och är enkla att få tillbaka.

  Den stora saken för mig i år är att jag vill sy och fota mycket mycket mer! Där kommer mitt fokus att ligga helt klart 😀

  Familjen är och förblir alltid viktigast förstås och jag fortsätter jobba deltid för att få chans att träffa min son mycket 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..