ORDBAJS FRÅN JULLEDIGHETEN

Jag har verkligen lyckats fånga känslan av semester. Hela mitt väsen har helt stängt av allt som har med arbete att göra och vill bara göra annat.

Det är märkligt svårt att ta sig upp på morgonen trots att jag snittar många timmar per natt. Gissar att det är en kombination av vilopuls, semestermode och behovet av vila som byggts upp under hösten.

Hur som helst, ville bara kika in och ge ett livstecken. Det här är vad jag gjort de senaste dagarna:

– Gjort några snabba besök på Ikea och ett par gallerior.

– Har tagit promenader varje dag, stått på huvudet några gånger och inte gjort ett enda träningspass.

– Fantiserat om hur jag ska göra nyårsdukningen och landat i en enorm linneduk med mängder av gröna kvistar, typ. 

– Spelat ”när då då” med familjen och ”ticket to ride” med vänner. Det sistnämnda tog mig med storm och det står nu på inköpslistan. Så roligt spel!

– Har ätit mängder med julskinkemackor, en låda thaimat, en finmiddag, en chevrésallad, gino två gånger, många långa frukostar, lussebullar, halloumi och massor med annat gott. 

– Sett ”En man som heter Ove” på bio (rekommenderas starkt), kollat hockey på Hovet (heja leksand), beundrat vårt nya hallgolv, firat jul med familjen, vart på 6 års kalas och träffat nära och kära. 

– Har tittat på alldeles för många avsnitt på Gossip Girl. Det är något med den serien som är alldeles fruktansvärt, underhållande, överdrivet, osannolikt, provocerande och fängslande på en gång. Tittade bara på de två första säsongerna när den sändes så ”måste” ju se vad som händer nu. 

ptfia

Så! Nu ska jag ge mig ut i snön och dra några djupa andetag. Kram!

 

 

 1. Jossan skriver:

  Hej Fia! Kikar in här på bloggen nu på nytt och slås med en gång hur peppande och rogivande din blogg och dina inlägg är! Jag får en go magkänsla och vill bara pröva alla recept med en gång. Stor kram!

  Ps, nu ska jag sätta mig med en kopp te och din underbara bok!

  1. PT-Fia skriver:

   Åh, det här gör mig så glad!! Tack snälla!! Det värmer verkligen. Många kramar!

 2. Cathy skriver:

  Älskar att spela ticket to ride, men favoriten just nu är Machi koro, tokroligt spel!

 3. Visst är det härligt med ledighet, jag älskar känslan i mellandagarna. Jag vill bara tacka för att du skriver så mycket om Gino på bloggen, för det har lett till att jag har gjort det och blev stormförtjust direkt, så likt du har jag gjort det flera gånger den senaste veckan. TACK!

 4. ISA skriver:

  det här var nog precis vad du behövde nu, ladda om <3

 5. Mari skriver:

  Låter som fantastiska dagar <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..