NY WEBBKURS PÅ SÖNDAG!

Tidigt i höstas lanserade jag mitt nya projekt där jag tar fram webbkurser om hälsa, mat och träning. Kurserna är inspirationsguider med fokus på de olika delar i livet som jag upplever skapar hälsa, dvs mat, ätande, träning, vila, stress, rörelse, rutiner och beteenden.

Jag lanserade ”PT-Fias hälsoguide” i september och ”PT-Fias sockerguide” i oktober. Sedan åts arbetstiden upp av podcast och bok vilket gjorde att nästa kurs skjutits upp. Men på söndag är det äntligen dags för en till!

Jag ser verkligen fram emot att få fortsätta utveckla konceptet med webbkurserna under året och har satt en årsplan för kommande lanseringar.

Är också sugen på att ta in ett par kollegor som har annan kompetens än jag så vi kan jobba fram kurser tillsammans.

Vill tillägga att jag är så otroligt glad över den fantastiska responsen ni gett. Är så tacksam för att ni tycker om kurserna!

Ah. Nu måste jag sluta babbla, skulle egentligen bara berätta att nästa kurs kommer på söndag och att jag hoppas att ni kommer tycka lika mycket om den som de andra. Den här kursen berör ett ämne som många av er (och jag) ofta återkommer till i bloggen.

Nu ska jag avrunda frukosten och fortsätta jobba på kursen så den blir färdig i tid!

webbkurs pt-fia
pt-fia-4

,. är för övrigt glad över att jag kom upp i tid och tog den där morgonpromenaden. Jobbar alltid bättre hemifrån när jag kommit ut en stund på morgonen. Önskar er en fin dag!

 

 

 1. Cherie skriver:

  Måste bara fråga var du köpt kalendern du har på bordet?

  1. PT-Fia skriver:

   På Designtorget 🙂

 2. Frida skriver:

  På tal om vad du pysslar med så är jag SÅ TAGGAD på din nya bok!! 😀

 3. Jessica skriver:

  Måste verkligen kolla in dina kurser! Älskar din bok, så har svårt att tänka mig att jag skulle tycka annorlunda om kurserna!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..