LANSERING WEBBKURS: PT-FIAS MATGUIDE

Nu är min nya webbkurs ”PT-Fias matguide” LIVE!

Det jag får absolut mest frågor om är hur man kan få en sundare relation till mat och hur man hittar den där balansen. Jag hoppas och tror att den här kursen kan hjälpa er många steg på vägen.

Den är fullmatad med inspiration men det viktigaste är att det handlar om Dig som går kursen. Det är du som sitter på svaren för hur Du kan skapa din version balans. Med min hjälp kommer det förhoppningsvis bli betydligt lättare!

Jag har lagt min hjärta och själ i den här och håller tummarna för att ni kommer att få ut så mycket som möjligt om den!

pt-fias matguide2

Om kursen: 

I den här kursen får du verktyg för att skapa en sundare och mer balanserad mathållning. Du får 65 sidor fullmatade med inspiration, gudining, reflektionsfrågor, inspirationsvideos, recept och tankeställare!

Du får bland annat lära känna din relation till mat på djupet, reflektera över ditt beteende kring mat, socker och ätande, du får testa om du lider av allt-eller inget-tänket, ta reda på hur du hanterar mat och känslor och som en bonus får du en receptbank med 65 recept.

Du får dessutom lära känna dina matvanor med hjälp av en snäll matdagbok och du får 20 enkla tips som för dina måltider godare, roligare och mer näringsrika!

Allt detta utan att gå på någon diet, detox eller sätta förbud för dig själv!

Vi utgår från dig, din kropp, dina förutsättningar och din vardag!

pt-fias matguide22

>

pt-fias matguide

>

pt-fias matguide-3

Vem kan gå kursen? 
Alla som upplever att de inte har en balanserad relation till maten, som vill förstå sitt eget beteende bättre och jobba sig närmare en hälsosammare relation till mat och ätande.

Mer information:

> Klicka på fliken innehållsförteckning HÄR för att få en bredare bild av innehållet.

> Du har tillgång till samtliga kurser i 6 månader.

Hör av dig till support@coursio.com vid eventuella tekniska problem eller frågor.

pt-fias matguide-5

>

pt-fias matguideggg

>

pt-fias matguide-8
  

Ordinarie pris är 499:- men jag bjuder på en lanseringsrabatt som ger 20% (hela 100:-) i rabatt!

Uppge koden:  jagvillskapabalans  för att få 20% rabatt på den här kursen.

Läs mer om kursen HÄR!
Köp den direkt HÄR.

 

Nu ska jag slappna av och njuta av resten av den här söndagen! Kram!

 

 1. Kicki skriver:

  Köpt den! Har verkligen ett behov av att jobba med mig själv och sluta leta magiska metoder för att få ordning på mitt ätande. Som du skriver, jag ser det som en gåva till mig själv. Inslagen i sidenband med ett mjukt och härligt innehåll. Dags att vara snäll med mig själv. Spännande ska det bli! Ska ta det långsamt.

  1. PT-Fia skriver:

   Blir så glad! Hoppas du kommer att tycka om den. Och gör den i din takt! Kramar!

 2. Helena skriver:

  Fantastiskt ämne! Det här är något helt i min stil. Ska definitivt köpa kursen och ser verkligen fram emot det, det här är något jag är väldigt intressera av att jobba med mig själv, kämpar med obalansen ganska ofta.

  1. PT-Fia skriver:

   Vad glad jag blir! Så roligt att höra! Hoppas du kommer att tycka om den!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..