KAMPANJ PÅ ”PT-FIAS MATGUIDE”

Det är så otroligt roligt att ni är så många som tycker om mina webbkurser. Uppskattar all feedback och värmande ord så mycket!

Jag lanserade PT-Fias Matguide för två veckor sedan så det firar vi med en kampanj!

Nu får ni 25% rabatt på webbkursen ”PT-Fias Matguide”.
Med rabatten blir priset 374:- istället för 499:-.

Ange koden:  matbalans

Mer om kursen:

Det jag får absolut mest frågor om är hur man kan få en sundare relation till mat och hur man hittar den där balansen. Jag hoppas och tror att den här kursen kan hjälpa er många steg på vägen.

Den är fullmatad med inspiration men det viktigaste är att det handlar om Dig som går kursen. Det är du som sitter på svaren för hur Du kan skapa din version balans. Med min hjälp kommer det förhoppningsvis bli betydligt lättare!

Jag har lagt min hjärta och själ i den här och håller tummarna för att ni kommer att få ut så mycket som möjligt om den!

pt-fias matguide2

Om kursen: 

I den här kursen får du verktyg för att skapa en sundare och mer balanserad mathållning. Du får hela 65 sidor (nästan dubbelt så många som i tidigare kurser) fullmatade med inspiration, guider, reflektionsfrågor, inspirationsvideos, recept och tankeställare!

Du får bland annat lära känna din relation till mat på djupet, reflektera över ditt beteende kring mat, socker och ätande, du får testa om du lider av allt-eller inget-tänket, ta reda på hur du hanterar mat och känslor och som en bonus får du dessutom en receptbank med 65 recept.

Du får dessutom lära känna dina matvanor med hjälp av en snäll matdagbok och du får 20 enkla tips som för dina måltider godare, roligare och mer näringsrika!

Allt detta utan att gå på någon diet, detox eller sätta förbud för dig själv. Vi utgår från dig, din kropp, dina förutsättningar och din vardag!

pt-fias matguide22

>

pt-fias matguide

>

pt-fias matguide-3

Vem kan gå kursen? 
Alla. Den är speciellt bra för dig som upplever att du inte har en balanserad relation till maten, som vill förstå ditt eget beteende bättre och jobba dig närmare en hälsosammare relation till mat och ätande.

Mer information:

> Klicka på fliken innehållsförteckning HÄR för att få en bredare bild av innehållet.

> Du har tillgång till samtliga kurser i 6 månader.

pt-fias matguide-5

>

pt-fias matguideggg

 

 

Med rabattkoden nedan får ni hela 25% rabatt på webbkursen ”PT-Fias Matguide”.
Med rabatten blir priset 374:- istället för 499:-.

Uppge koden:  matbalans

Läs mer om kursen HÄR!

 

 

 1. Camilla skriver:

  Vilket bra erbjudande. Jag hoppar på. Jag är på god väg men jag behöver mer kunskap och förståelse. Jag hoppas att din kurs kan hjälpa mig med det.
  Tack ♥

  1. PT-Fia skriver:

   Vad roligt att höra! Håller tummarna för att du gillar det! <3 Kram!

 2. Felicia skriver:

  Låter fantastiskt! Efter 6 år av anorexi står jag här 6 år senare och har fortfarande ingen sund relation till maten.. Värt att prova kanske. Kram!

  1. PT-Fia skriver:

   Vad roligt! Hoppas du tycker om den! Kramar! Ps, var rädd om dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..