TRÄNINGSTIPS FRÅN PT-FIAS I TOPP

I min första bok ”PT-Fias tio i topp” handlar en del av fyra om träning. Jag bjuder på tjugo övningar som jag tycker är helt fantastiska och samlade tio tips som ger perspektiv på träning och hur vi bör förhålla oss till den.

Jag vill helt enkelt uppmuntra er att läsa igenom punkterna och prova övningarna!

Har valt några favoriter som ni får här och nu.

pt-fias tio i topp1

De här två övningarna är bra på flera sätt. Det kanske främsta är att de låter oss sträcka ut bakåt vilket gynnar kroppen av flera skäl. Eftersom vi är så framåtlutade och gör mycket framför kroppen (skriver på datorn, äter, bär, osv) och dessutom ofta är starkare i bröstmusklerna så mår vi bra av att böja oss bakåt ibland.

pt-fias tio i topp

Här är fyra punkter av tio som kan vara bra att reflektera över. Kanske kan de hjälpa dig att göra klokare val när det kommer till träningen?

pt-fias tio i topp-2

Vill du ha mer av boken? 

> Läs här! 

Vill du beställa hem den? 

> Läs mer här! 

 

 1. Hannah skriver:

  Hej Fia! Köpte din bok i somras och tycker att den var otroligt välskriven, smart och fullproppad med roliga recept och övningar. Men just langeman tycker jag är väldigt svårt, jag mår alltid illa av att göra den och får en slags svindel. Har du kanske några tips på vad jag kan göra för att inte få det? Kanske utför jag övningen inte på rätt sätt?!
  Tack på förhand och tack för bloggen – den är fantastisk!

  1. PT-Fia skriver:

   Vet du, det här gör mig så enormt glad! Tusen, tusen massor med tack för dessa ord! <3 <3 <3 Hm, har du lågt blodtryck? Det kan göra att du har svårt med rörelser som går fort upp och ner eller är upp och ner? Börja kanske med att bara ligga på pilatesbollen mer med axlar och rygg så att inte huvudet är bakåt. Och ta det stegvis, eller hoppa över den om det inte fungerar. Kram! Och tack igen!

 2. Johanna skriver:

  Jag älskar långeman!! Största anledningen till att jag önskade mig en pilatesboll i julklapp 😀

  1. PT-Fia skriver:

   Åh vad roligt att höra! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..