BRÖLLOPSKOORDINATOR

Tidigare i höstas gästade jag Bröllopspodden som programleds av Lisa Larsson. Som tack för att jag var med bjöd Lisa på ett par konsultationer för att hjälpa mig och Kim med detaljer kring bröllopet.

Vi har aldrig pratat om att anlita en koordinator och hade nog inte tänkt i de banorna om inte Lisa presenterat möjligheten för oss. Såhär mitt i pågående planering är jag så oerhört tacksam över att ha någon att bolla med. Hon har redan hjälpt oss oerhört mycket och gett klarhet i många detaljer som vi kanske inte tänkt på själva.

Nu ska vi ha ett mindre bröllop med de allra närmaste så det är inte storleken på bröllopet som drar iväg utan snarare alla detaljer kring hur vi ska få ihop det.

Hur som helst, vill egentligen mest lägga ett gott ord för Lisa eftersom hon är så otroligt skicklig. Och det här med att ta hjälp av en koordinator för några första möten för att få hjälp att strukturera upp allt är verkligen bra!

bröllopskoordinatior-4
bröllopskoordinatior-6

Men hörni, vi måste prata lite om det här med sushi. Jag åt det första gången när jag var i USA som 19 åring och fastnade inte alls. Så då har jag mest tänkt att sushi inte är min grej. Men så gick vi till Ljunggrens och käkade spicy tuna rolls och hallå!! Vad jag har missat! Vill äta det hela tiden …

Vad har jag mer missat i sushivärlden?

 

 1. Sofia skriver:

  Du måste testa avokadosushi och tofusushi, favoriter hos oss!

 2. E skriver:

  Bästa sushistället ligger vid st.eriksplan (ESA sushi). Bra pris men ändå så lyxig känsla! Bra tillbehör och mer grönsaker o fisk än ris!

 3. Amanda skriver:

  Sushi är bäst! Nästan beroendeframkallande.

  1. PT-Fia skriver:

   Eller hur, fattar inte hur jag kunnat missa :-O 😀

 4. Sushi är suveränt gott!!!

  Testa att göra sushi hemma, supertrevligt och galet gott! Vi gjorde 50 bitar en gång..vi åt upp allt! Å då var vi 2 😉

  Jag gillar Sushi Takiya på Tulegatan, min pärla där jag åt 3ggr i veckan förut 🙂
  Sen träffade jag kärleken och sushikvällarna ute byttes mot mysiga hemmamiddagar 😉

  Härligt att du hittat sushin! Bättre sent än aldrig sägs det ju 😉

  1. PT-Fia skriver:

   Åh, bra tips! Ska verkligen testa! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..