OLIVA BY CCS FACIAL OIL

Reklam / I samarbete med CCS Healthcare

Jag upptäckte fördelarna med olja i hudvården för några år sedan när jag började smörja in ansiktet med kokosolja ibland. Huden verkade må bra av den och jag upplevde inte att hyn var lika torr.

Men efter några månader kom torrheten tillbaka och jag insåg att det kanske inte räckte med bara olja utan kompletterade med en bra nattkräm.

Nu använder jag olja tillsammans med nattkrämen nästan varje kväll och upplever en enorm skillnad. Blev så glad när CCS berättade att snart skulle släppa en egen ansiktsolja i sin ECO-certifierade serie Oliva.

ccs face oil-6

Jag har ju länge använt deras ansiktsvatten och ansiktskrämer så oljan var liksom grädden på moset. Den kan säkert användas på flera sätt, jag rör ihop krämen med ett par droppar av oljan i handen och smörjer in ansiktet. 

ccs face oil-10
ccs face oil-12

Den här ansiktsoljan innehåller ekologisk olivolja, samt kokosolja och vitamin E. Det kanske viktigaste av allt? Oljan innehåller varken parabener, mineralolja eller silikon.

ccs face oil

Det kan tyckas att förpackningen är så liten men oljan är så dryg att den hänger med länge.

 

I samarbete med CCS Healthcare

 

 1. Carro skriver:

  Hej, låter som bra produkter jag vill prova o använda. Var köper man dem bäst? Apotek? Tack för din blogg, tack för allt du delar med dig av o allt gott önskar jag dig! Vänligen, Carro.

  1. PT-Fia skriver:

   Rekommenderar verkligen! Apoteket skulle jag rekommendera, finns även på nätet 🙂 Tusen tack för de vänliga orden! Trevlig helg!

 2. Hanna skriver:

  Åh vad jag är glad att jag har hittat din blogg. Så fort jag får lön ska jag köpa din bok! Jag tror att det är precis vad jag behöver, hitta balans mellan träning, mat och glädje 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   Varmt välkommen hit! Är så glad för att du hittade hit. Tusen tack! 🙂 Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..