VI GÖR EN GUIDE FÖR HOTELLFRUKOST

Ni vet ju att jag gladeligen skulle leva på frukost, och kanske speciellt riktigt bra hotellfrukostar. Jag har ju som tradition att boka in frukostdejter med framförallt syrran. Det finns få saker som är så trevligt som att dela en frukost med någon en gillar!

bröllopskoordinator

Har ju märkt att det är många med mig som uppskattar en riktigt bra frukostdejt så nu vill jag be er om hjälp. Berätta om era bästa frukostställen så sätter jag ihop ett inlägg med alla tips!

Det kan vara alltifrån hotellfrukostar till caféer, hälsoställen eller bara mysiga ställen som serverar frukost eller brunch. Det blir helt enkelt en guide med bra frukostställen!

Och vi behöver såklart inte bara fokusera på Stockholm, skriv alla era favoriter där ni bor eller har varit i Sverige så tar vi med dem också. Okej? Nu kör vi!

 

 1. Kolla in Bageriet Kringlan på Linnégatan 26 på Östermalm i Stockholm, det är i ärlighetens namn det mysigaste och bästa kaféet jag besökt i hela mitt liv, deras instagram är: kringlan.sthlm

  Kram Johanna

 2. Ida skriver:

  Hej Fia!
  Har en fråga till dig ang mellanmål. Äter du en frukt mellan varje mål som det är rekommenderat i alla medier eller håller du dig mellan varje mål? Hört att man nu inte längre bör äta lika ofta osv och har blivit väldigt förvirrad..blirväldigt tacksam om du svarar. Älskar din blogg och tycker att dina inlägg är otroligt inspirerande! 🙂

 3. Nina K skriver:

  Pom & Flora på Bondegatan i Stockholm är det absoluta drömstället! De har en en fantastisk frukostmeny med allt från chiapudding med nötkross och citrus till underbar avokado-äggmacka och croissant med hemgjord nutella. Dessutom mysig lokal och god cappuccino. Perfekt för frukostdejter 🙂

 4. Sofia skriver:

  Brogyllen i Götet har prisvärd frukost spm är oemotståndlig!
  Bästa hotellfrukosten finns dock på Clarion i Trondheim- allt finns, allt ekologiskt och ett enormt utbud om man kan ta sig dit. Ligger en smula off men värt alla pengar då de är billigare än de i centrala Trondheim och har allt inklusive en takbar!

 5. Nellie skriver:

  Café kringlan i Haga i Göteborg! Det är verkligen fantastisk miljö och bra frukost buffé

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..