MÅLARBOK FÖR VUXNA

Jag älskar den här trenden med målarböcker för vuxna. Det finns få saker som är så avkopplande som att bädda ner sig i soffan med målarboken, tända ljus och chaite. Just det där med att öppna målarboken har jag varit dålig på den senaste tiden, så har lovat mig själv att ta mig den tiden oftare.

Det är så lätt att fastna i någon serie eller i datorn.

I lördags när vi kom hem efter häng hos syrran så gjorde jag fruktsallad, te och målade i boken. Det här ska jag verkligen prioritera mer nu.

I vår ska jag fylla på med akvarellfärgerna och göra det där jag tänkte så länge men ännu inte gjort .. sitta på balkongen med min canvas och kladda med akvarell, ojojoj.

Får se om jag lyckas ta tag i det i vår.

avslappning-5
avslappning-8

Fruktsalladen är också värd att nämnas. Ica hade löjligt billiga färska bär så blandade jordgubbar, blåbär, passionsfrukt och färsk basilika. Rekommenderas!

 

 1. Jag tycker också det är mysigt med målarböcker, men de jag har sett som ska vara ”vuxna” målarböcker har så ENORMT mycket detaljer och pyttebilder. Det blir för mycket, även att jag är supposedly vuxen.

  1. PT-Fia skriver:

   Håller med dig, hade önskat några andra motiv än de där med blommor och mönster. Lite mer roliga gubbar och vardagligt typ 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   Verkligen! Gör det 🙂

 2. Carin skriver:

  Världens bästa hobby! Jag rekommenderar starkt Johanna Basfords böcker(finns 3 stycken) och Hanna Karlzons bok Dagdrömmar. Fantastiska! 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   Tack för tips! 🙂

 3. Håller med…dessa målarböcker är otroligt bra att ha…avkopplande,låta alla tankar flöda fritt,ger inspiration & nytänkande

  1. PT-Fia skriver:

   Verkligen! Skönt att få bara sitta med dem utan att tänka 🙂

 4. Mari skriver:

  Vad mysigt <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..