YOGARESA

Åh. Nu är jag snäll mot mig själv. Min bloggkollega Josefine Bengtsson driver Yogiakademin och bjöd in mig till deras påskyoga i Bretagne i Frankrike. En vecka fylld av yoga, sol och lugn.

Jag var tveksam till om jag kunde prioritera det men kände sedan att det är bara att ta chansen. Kim har nästan tvingat iväg mig när jag tvekat så det är bara att köra.

Nu är allt bokat. Det är på riktigt!

yogiakademin
  
yogiakademin-4

Jag tänker insupa miljöerna, hämta inspiration och lära känna yogan ännu mer. Det kommer bli mängder med god mat, stresshantering och hälsa. Ser framför mig att jag kommer varva yogan med stunder att skriva artiklar och fila på en bokidé som ligger i bakhuvudet.

Hoppas verkligen få tillbaka flödet som saknats de senaste veckorna. Det blir helt enkelt en fin studieresa som kommer att skapa ny inspiration och mängder med material till både blogg och artiklar. Som jag längtar!!

 

(Presenteras i samarbete med Yogiakademin)

 1. Hej Sofia,
  jag blev jättesugen på detta. Hur tar du dig från flygplatsen?

  Vet du hur många som reser och hur man bor?

  Jag har precis kommit tillbaka till jobbet på 50 % efter utmattning. Vet att det är en investering för mitt välmående.

  Mejla gärna mig om du orkar och har tid 🙂

 2. Jag förstår att man vill tjäna pengar på sin blogg. Men på denna sidan fanns det tre inlägg och alla var reklam/samarbeten som det tydligen kallas…
  Visst är det bra att du skriver det och jag vet att du bara väljer samarbeten som du kan stå för, men bloggen blir mer en reklampelare än genuin…

 3. Wow gud vad härligt! Detta skulle jag också behöva/vilja göra. Är alltid på jakt efter möjliga yoga retreat men ännu har jag inte hittat det perfekta. Detta låter ljuvligt! Vad härligt att Kim är så stöttande och vill att du ska åka!

 4. Åh wow! Drömmen 😀
  Skulle också gärna åka iväg på en yogaresa men på grund av mitt yrke så har jag extremt svårt att ta ledigt 🙁
  Men en dag ska jag (precis som du är så klok och gör nu) prioritera mig själv. Varför ska det vara så himla svårt liksom?! 😛

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..