TACK!

Alltså ni är guld värda! Har läst varenda kommentar ni lämnat kring det HÄR inlägget. Det är fantastiskt att få ta del av era tankar och så fint att läsa att vi är så många som fungerar likadant. Tänkt vad intressant det är ändå, det här med att lära känna sig själv och ständigt få lära sig nya saker kring sin personlighet och sina beteenden.

Hur jobbigt och dränerande det än kan vara så skulle jag aldrig vilja ändra på hur jag är funtad. Det är en ren lyx att få känna sådan glädje för småsaker, att ha ett positivt grundläge och få känna sig så levande som en gör av att vara så nära sina känslor. Det är uppfriskande att bli pirrig i magen av banala saker.

Ibland kan det såklart bara vara utmattande när inte ens en själv inte hänger med i alla kurvor. Det är fascinerad hur snabbt måendet kan svänga men det kryddar onekligen tillvaron.

Tack för alla tips kring att läsa mer om HSP (high sensitive personality). Jag googlade upp ett test direkt bara för att jag blev så sugen och enligt det så är jag onekligen i den zonen.

Jag hade boken ”Drunkna inte i dina känslor” för några år sedan men gav den till en vän då jag inte riktigt kunde identifiera mig med den då. Kanske för att jag hade så fullt upp med min utbrändhet så det störde. Får ge boken en ny chans nu.

pt-fias1-4

Vill säga att jag är så oerhört tacksam för den varma stämningen som är här inne. Det är helt och hållet eran förtjänst. TACK för att ni på riktigt är världens bästa läsare!

 

 

 

 

 1. Det är för att du har en sån otroligt energigivande blogg! En av mina absoluta favoritbloggare utan tvekan!
  Kan känna igen mig mycket i dig – skrev precis ut ett test för HSP…

  KRAM!

 2. ISA skriver:

  Här har du ytterligare en HSP:are isåfall! du är inte ensam <3 så glad att jag hittade till din blogg!

 3. Ch skriver:

  Hej Fia! Jag önskar mig en gilla-knapp på dina inlägg! Är ofta man vill hålla med eller bara visa att man gillar, men inte pallar skriva en hel kommentar pga oklara anledningar haha. Så om det går att ordna ett hjärta eller nå lovar jag att ge mer feedback 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   Bra idé! Ska framföra den. Tusen tack! 🙂

 4. Sofie skriver:

  ❤️❤️❤️‼️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..