HÅRINSPIRATION BRÖLLOP

Nu när vi har bokat det mesta för bröllopet har jag börjat fundera på det där andra, som hur håret ska vara och hur jag ska se ut. Klänningen är beställd och klar så nu är det bara de övriga detaljerna kvar.

Det som känns viktigast är att jag vill se ut som mig själv, om ni förstår hur jag menar. Vill alltså undvika att se ”utklädd” ut och mer försöka bli den snyggaste versionen av mig själv, (hehe ingen press). Det finns massor med fina fluffiga klänningar med mängder av spetsdetaljer och allt det där men jag har fastnat för det lite enklare och mer klassiska.

När det gäller håret så vill jag också försöka hålla det enkelt utan att det blir tråkigt. Det finns många fina uppsättningar på pinterest, här är några favoriter:

hårinspiration bröllop
hårinspiration bröllop

 

Sedan finns det ju hundra fina saker att stoppa i håret. Slöja, blommor, vackra smycken, pärlor och annat roligt. Frisör blir nästa grej att boka. Tänker att det är samma som med klänningen, bäst att prova några olika frisyrer för att få en känsla av hur en vill ha det.

Läs mer:

> Inspiration till bröllopsresan!

> Kika på vår bröllopsfotograf!

 

 

  1. Natalie skriver:

    Det här är så spännande! Älskare att vi får dela dina tankar och funderingar kring ditt bröllop!! 🙂
    Kram på dig bästa du <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..