FREDAGSTIPSET

Det finns några saker som jag tycker är extra bra just nu. De får helt enkelt samas i ett inlägg som fredagstips. Enjoy!

> Min yogaresa!

Det faktum att jag på söndag landar i Frankrike för att spendera en vecka på ett slott med fokus på yoga, vila, återhämtning, god mat och ja .. mig själv. Längtar ihjäl mig.

yogiakademin-4

> Färga fransar och bryn!

Jag har ju tidigare skrivit om hur fint min vän Julia behandlar mina ögonbryn. Hon formar, färgar och fixar så att hela ansiktet känns nytt. Fick jag bara göra en skönhetsgrej så skulle det vara att färga fransar och bryn. Hon finns här!

spabyjules-5

> Choklad!

Det är ju som vanligt, men just nu är jag helt insnöad på Lindt 90%. Det är något med den som gör att jag inte tröttnar. Är visserligen helt hooked på de flesta choladsorter som är 85-90%, de smälter i munnen.

Recept: Brownie utan mjöl!

ekologisk choklad-5

> Att syrran äntligen ska börja blogga!

Vi pillade och justerade ihop den häromdagen och så snart hon fyllt på med några inlägg (och tillåter mig) så ska jag berätta mer och länka in er. Ser så mycket fram emot detta!

linnea sjöström

Och veckans allra viktigaste, alla kategorier:

> Elanie Eksvärd.

Det hon gör är beundransvärt. Och så oerhört viktigt. Att hon vågar bjuda på sitt eget trauma för att hjälpa andra barn och förhoppningsvis få ett samhälle som skyddar barnen framför pedofilerna.

Jag är så imponerad över Elaine. Läs en av veckans artiklar HÄR och titta på det viktiga klippet från Nyhetsmorgon HÄR.

elaine eksvärd

Och köp hennes bok såklart: HÄR.

 

  1. Härligt inlägg! 🙂 Och jag håller med, en stor eloge till Elaine som är så klok och stark att hon vågar och vill dela med sig av det hon varit med om.

  2. Åh, berätta mer om yogaresan!

  3. Å,det låter underbart med en resa till Frankrike. Vilken dröm en vårvecka i Frankrike, yoga & god mat…Bara att njuta ! Vem/vilka ordnar resan ?/Helen

  4. ISA skriver:

    Elaine i värvet var så himla bra också. Hon är så otroligt stark/inspirerande den människan!!

  5. Du får berätta mer om yogarean längre fram! Jag har funderat på att åka på en resa med dem så det hade varit himla spännande att läsa mer 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..