HEJ FRÅN YOGARETREATET

Det är måndag eftermiddag och jag har vart här i snart ett dygn. Vi är mitt ute i ingenstans. Omgivna av natur, fågelkvitter och lugn. Vi startade förmiddagen i tystnad vilket helt enkelt innebar att vi inte fick prata med varandra från läggdags till ungefär klockan elva.

Det var så befriande att vara tyst. Att umgås tillsammans i tystnad.

Det här är det snällaste jag gett mig själv på väldigt länge. Känner redan hur min kropp skriker efter mer tystnad och återhämtning. Det känns fantastiskt fint att det här bara är första dagen.

Här är några bilder så länge:

yogaretreat-5
yogaretreat
yogaretreat

Nu är det snart dags för dagens sista yogaklass, kram!

 

  1. Gud vad mysigt. Hade så gärna åkt iväg jag också och bara tagit hand om mig själv men får se fram emot lite påskledigt och en resa till Malmö snart. Kram /Mirella

  2. Låter helt underbart, även om jag fick värsta skratt attacken här hemma nyss när jag tänkte på hur det skulle vara att umgås med folk utan att få prata. Det är ju något jag har så svårt för, typ som när jag varit på yogaklasser och skrattat så mycket att jag fått gå ut. Men det hade kanske varit nyttigt att testa 🙂

  3. Hej Sofia!
    Härligt det verkar! När du kommer hem kan du kolla in den här videon från Arbetsmiljöverket som jag tyckte var bra. Tydligen gäller nya regler mot stress osv på jobbet från 31 mars. Kram på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..