NI ÄR FANTASTISKA!

Sitter och läser kommentarerna till inlägget med Claras fråga om tjejers förhållande till mat och blir så berörd. Ni är så många vänliga själar som tar er tid att stötta, bjuda på egna erfarenheter och bidra på alla sätt ni kan. Det är så fint!

Har sagt det många gånger tidigare och säger det igen. Det är så värdefullt att dagligen få umgås med er läsare här inne.

Ni är smarta, uppmuntrande och omtänksamma som hjälper både mig och varandra. Det är ofta jag ser att ni svarar på varandras kommentarer och kommer med råd och snälla ord. Fortsätt med det.

Det är så oerhört uppskattat av oss alla som hänger här inne. Tack för att ni bidrar till en så varm stämning i kommentarsfältet. Det är verkligen fantastiskt.

Sofia-PTfia-Sjöström-Podcast

,. foto av Sara

Läs Claras fråga och alla kommentarer HÄR. 

Jag skriver mina tankar snart men vill låta er prata lite till. Ni kommer med så mycket klokt och bra att jag inte vill avbryta det.

Kram på er alla!

 1. Malin skriver:

  Wow. Claras fråga sitter så rätt. Jag är idag frisk från min ätstörning, jag har lättat på gränserna och blivit mer liberal gällande mat och träning. Men ibland har jag fortfarande hjärnspöken, och ofta blir det just mängden mat och ”vad är normalt?”- frågan som poppar upp. Ser framemot ditt inlägg om detta, Fia! Tack för en viktig blogg! Kram

  1. PT-Fia skriver:

   Tack själv! Det värmer! Var rädd om dig! Så oerhört starkt av dig att ta dig ur det. Kramar!

 2. Lotta skriver:

  Du är fantastisk Fia! 😀 Fortsätt att ge plats för viktiga frågor! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..