EN BLOGGLISTA

Med energin i skorna och i brist på annat så blir det en sådan här blogglista. Nu ska jag avrunda arbetsdagen och cykla hemåt. Känner mig inte helt på topp så ser fram emot en lugn kväll.

Roligaste:

Dagens roligaste är mötet med vår bröllopskoordinator Lisa Larsson. Hon är verkligen guld värd i den här planeringen. Nu börjar vi bli klara med inbjudan vilket ska bli oerhört skönt. Sedan är det mest detaljer kvar att greja med. Det är för övrigt bara ett hundratal dagar kvar tills vi gifter oss! Maj gad!

Längtan:

Ser verkligen fram emot att snart stänga igen datorn och cykla hemåt. Vi ska laga någon gryta med räkor, röd curry och kokosmjölk .. gött! Vill även ut i Hammarbybacken en sväng, hinna dra några djupa andetag.

Tips:

På torsdag kl. 18 kör vi Urban Training igen! Vill du och dina vänner träna med oss? Läs mer HÄR. Välkomna!

Tillstånd:

Glad, trött och konstant hungrig trots frukost, raw-bar, lunch och mellanmål. Det får bli ett mellanmål till innan middagen blir klar.

Recept:

Är så oerhört sugen på den här hemgjorda pizzan så det får helt enkelt bli den. Det är ägget som gör det. Och alla kryddor. Prova pizzan!

HÄR är receptet!

världens godaste hemgjorda pizza-5

,. under det där gröna gömmer sig ett ägg som tar pizzan till en helt ny nivå. Rekommenderas!

  1. ISA skriver:

    Har också en superhungrig period just nu!? haha what’s up med det egentligen? 😉 hoppas du har en lugn och skön kväll nu!

    1. PT-Fia skriver:

      hehe, jamen eller hur! Vår suger energi, hehe 🙂 Tack detsamma!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..