ÖNSKERUBRIKEN

ÖNSKERUBRIKEN:

Hej! Kan inte du skriva ett inlägg om dina tankar och drömmar kring barn?
Du kommer bli en fantastisk mamma! <3

————————————————————————————————————————

Självklart! Tack, så fint skrivet!

Jag är, och har alltid varit, en väldigt barnkär person. Är en av de där som frågar mycket om barnet, vill höra om förlossningar, hur det går med sömnen och hur både föräldrar och barnen mår. När jag träffar barn i min närhet vill jag umgås med barnen precis som med föräldrarna.

Och finns det en bäbis lånar jag den mer än gärna en bra stund så päronen får lite avlastning, hehe.

fika-pt-fia-sofia-sjostrom-taverna-brillo-kaffe-kanelbulle

,. hade fullt upp med att flörta med Lily igår. 

Kim är precis likadan och tenderar att bli den där som ligger och brottas på golvet med ungarna och är överlag väldigt förtjust i barn, även om han är lite mer diskret än jag.

Eftersom jag har fyra syskon och Kim två så vill vi båda försöka få flera barn. Just nu längtar jag efter att få ägna fritiden åt något vettigt (läs barn). Att få pyssla om och växa med en annan liten person och uppleva föräldraskap.

Sedan kommer det bli ett pusslande för att få ihop vardagen med bäbis och jobb eftersom jag är egen företagare som inte kan eller vill vara 100% mammaledig i ett helt år.

Har pratat en del med vänner som Frida och Anja som nu pusslar ihop bäbisar och företagande. Det är stärkande att se att det går. Jag och Kim får hjälpas åt och han ska såklart även vara pappaledig.

I höstas skrev jag ett inlägg (klicka här om ni vill läsa) om min rädsla för hur jag som vart sjuk i utmattningsdepression ska klara av allt som bäbistid och småbarnsår innebär. Ni gav så otroligt många kloka tankar och erfarenheter som hjälpte massor.

Den rädslan har lugnat sig en del och nu tänker jag att det får lösa sig. Så länge jag fortsätter vara medveten om mina begränsningar, lyssnar på min kropp och vågar be om hjälp så kommer vi att greja det tillsammans.

Sedan har jag stor respekt för att man inte kan ta en graviditet och ett friskt barn för givet. Förhoppningsvis så kommer vi att kunna bli gravida när vi väl börjar försöka. Skulle det inte gå så får vi hantera det då.

sofia sjöström barn

,. två av mina många favoritbarn: Kims systerdöttrar!

 

 1. mari skriver:

  Vad fint! <3

 2. ISA skriver:

  Åh, min bebislängtan blir större och större. Tycker också det är viktigt att poängtera att man INTE ska ta förgivet att man kan bli gravid. Att det är fixat i ett nafs när man väl bestämmer sig.. nejnej, det är verkligen en gåva att kunna få barn <3

  1. PT-Fia skriver:

   Vad härligt! Verkligen! <3 Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..