SÄG HEJ TILL SYRRAN!

Syrran har äntligen börjar blogga! Hurra!

pt-fia

Hon är utbildad massageterapeut, gör världens godaste mat, backpackade i Australien för ett par år sedan, har en brittisk sambo, är rolig, älskar mat lika mycket som jag gör, tränar främst yoga och löpning, har hårda nypor som hon använder på folks triggerpunkter och är i början av sin karriär.

Det är alltså ungefär det här hennes blogg handlar om. Hon blandar konkreta tips och information och kroppen, stretch och massage med goda recept, tillbakablickar på sin långresa och personliga tankar.

massage-4

Det här är mitt sätt att säga: Läs bloggen!

Hon gör det så jädra bra och skulle bli glad av några uppmuntrande kommentarer. Om ni vill alltså.

solnedgång

Ni hittar bloggen HÄR!

 

  1. Klart jag läser syrrans blogg! 🙂

  2. Sofia skriver:

    Vad kul! Ska absolut kika in 😀

  3. Loise skriver:

    Läser redan din systers blogg! Så grym!

    Har en liten fråga till dig Sofia. Jag älskar din blogg och din bok 10 i topp då mitt största intresse är träning. Dock har jag precis blivit kronsik sjuk och får inte träna annat än lågintensiv träning. Min fråga till dig är om du kanske kan göra ett blogginlägg om just lågintensiv träning och vad man ska tänka på, då det är så himla svårt att veta hur man ska göra. Vill inte förvärra mitt tillstånd liksom…haha. Men tusen tack på förhand bästa du! Kram! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..