GOD MORGON!

Hur trött jag än var i morse så är jag så oerhört taggad på dagens viktigaste uppgift som är att spela in två avsnitt av min podcast Ofiltrerat. Det är så oerhört lyxigt, lärorikt och spännande att få stänga in sig i en liten studio med intressanta personer prata med dem i en hel timme.

Säsong två av podden har för övrigt premiär 5 juni. Längtar!!

Jag ska boka ett par gäster till, så har ni fler önskemål så är det bara att säga till så ska jag göra mitt bästa för att få dem.

Nu till något annat.

En av mina favoritövningar inom yogan just nu är den på bilden här nedan. Gör den varje morgon när jag grejar runt på yogamattan för att vakna till. Bad Josefine visa den när vi var på yogaresan.

yogiakademin-18

 

Nu ska jag fortsätta förbereda mig för dagens inspelningar.

Hoppas ni får en fin dag!

 1. Stina skriver:

  Det skulle vara kul om Ida Warg gästade din podd!

 2. ”Egoina ”, Annika Sjöö, Blondinbella!!:)

 3. Emma skriver:

  Puhhh för mig är det nästan omöjligt att stå i den positionen… Försöker dock jobba på att bli mer rörlig. Har du några tips på hur jag kan bli bättre i just denna position? Jag antar att det hänger ihop med att jag är väldigt stel, men i vilka muskler? Är det höften? Eller baksidan av kroppen? Förstår inte hur folk kan sitta i denna position och tycka att det är skönt. Jag vill bara stöna högt :)))

 4. Lisa skriver:

  Det skulle vara jätteroligt och intresserat att får höra Josefine i din podd! Om hennes liv, rutiner, hur och varför hon bytte konsultlivet osv. Det röstar och hoppas jag på!

 5. Jag tycker att de skulle vara kul om du fick med Josefine så hon kan prata lite om yoga! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..