LANSERING: SÅ LÄR DU DIG ATT SÄTTA GRÄNSER

Nu är den äntligen här!

Det är dags att lansera min webbkurs ”Så lär du dig att sätta gränser”, som jag gör tillsammans med min kollega Anna Cederstam Krantz.

Jag är övertygad om att hälsa börjar inifrån. Jag kan se att det var först när jag började jobba med mig själv och mitt inre som jag började kunna ta ett helhetsgrepp om mitt välmående och hälsa.

Vi kan lyfta tunga vikter på gymmet och dricka supernyttiga smoothies, men om vi inte står trygga i vår egen kropp och person så kommer vi inte att nå den där genuina balansen som gör att vi mår bra på riktigt.

så lär du dig att sätta gränser00

För att kunna leverera en kvalitativ kurs, med innehåll som på riktigt kan hjälpa dig en bra bit på vägen mot en starkare självkänsla, har jag förstärkt min egen kompetens med min kollega Anna Cederstam Krantz.

Anna är en fantastisk samtalsterapeut och handledare som dagligen jobbar med att stärka människors självkänsla i terapirummet. Du hittar en presentation om henne längre ner i kurspresentationen HÄR.

Jag kan skriva hur mycket som helst om kursen och mina förhoppningar men ska låta er ta del av innehållet.

fia

Inledningen:

Hej!

Vi vill börja med att önska dig varmt välkommen till den här kursen. Vi är så glada över att du har valt att ge det här till dig själv.

Detta är en kurs i personlig utveckling, en resa in i dig själv och dina invanda mönster. Invanda mönster och tankar är inte något som ändras i en handvändning utan något som kräver tid och tålamod.

Ger du dig själv detta så blir den här kursen en fin present till dig själv och en investering från dig till dig.

Desktop44

Det finns många teorier om hur vi bäst ändrar våra vanor eller blir ”bättre” människor. Vi tror att vi ger oss själva det bästa utgångsläget om vi börjar med att lära känna våra invanda mönster.

Ett bra sätt att börja förändra dig själv inifrån och ut, är att gå den här kursen – för den utgår från dig. Vi kommer guida dig genom kursen med en del texter, många övningar, reflektionsfrågor och förhoppningsvis får du många insikter och tankeställare längs vägen.

Utgångspunkten är hela tiden Du.

Du gör det här för att du vill lära dig något nytt. Försök att ge den här kursen den energi och tid som den faktiskt behöver.

Vi rekommenderar starkt att du tillåter dig att göra kursen under fler veckor, gärna en månad eller två. Ju längre tid du låter det ta, desto mer kommer du att få ut av övningarna och materialet. Det tar tid att lära sig. Det tar tid att förändra mönster och det tar tid att bli starkare i sig själv.

Med värme,

Sofia Sjöström & Anna Cederstam Krantz

Desktop46

”Att respektera och tycka om sig själv och kunna sätta tydliga gränser är nyckeln till känslan av värdighet och självrespekt. Att sätta gränser är att vara någon, att ha identitet och integritet.”

 

>> Läs mer om kursen och dess innehåll HÄR! <<

 

 

  1. Mari skriver:

    Åh, så himla bra. Kul! Lycka till fina du <3

  2. Åh, så himla bra grej! Tycker du är fantastiskt inspirerande och du verkar vara en himla go person. Många kramar och heja dig! <3

  3. Ida skriver:

    Åh!! Denna kurs skulle jag VERKLIGEN behöva gå. Har så svårt att sätta gränser utan att få dåligt samvete.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..