HEJ MÅNDAG!

Maj, ruggregn och måndag. Är det bara jag som börjar känna mig sliten?

Det är något med den här perioden som tar på krafterna. Det är så mycket på alla fronter att en knappt hinner med att bara vara.

Det ska jobbas, saker ska slutföras, det är fullbokade helger och massor med annat. Och det känns som att det alltid är samma sak just i maj, som en slutspurt till semestern eller så.

Jag går i tankar om förändring vilket är både spännande och energikrävande. Drömmer om sådant jag vill ha i jobbet i höst. Fantiserar om hur jag kan fortsätta utvecklas, i vilken riktning jag kan gå osv.

pt-fia blogg-3
pt-fia blogg

Nu ska jag lägga en planering för dagen, skriva en artikel för Metro, dricka te, redigera bloggbilder, gå igenom mailen och fundera på om jag ska unna mig en ledig onsdag eftersom jag jobbar i Göteborg i helgen.

Jamen juste, jag föreläser på Göteborgsvarvet Expo både lördag och söndag! Vore så roligt om ni vill komma och lyssna!
Kika på schemat och få tider för föreläsningarna HÄR.

Alexandra som bokade mig är snäll och ger er möjligheten att gå två för en:

Erbjudande: Gå 2 för 1 genom att ange rabattkoden u476ks
Koden ger 50% rabatt på biljettpriset vid köp av 2 biljetter, dvs 80 kronor för 2 biljetter istället för 160 kr.

Rabattkoden löses in i biljettshopen online via www.goteborgsvarvetexpo.se . I biljettshopen väljer du endast 1 rabattkod/voucher. Biljetten är knuten till koden och du behöver inte välja någon mer biljett. OBS! Alla löpare i GöteborgsVarvet har fritt inträde på mässan mot uppvisning av startbevis eller nummerlapp.  Barn t.o.m. 6 år har gratis inträde på mässan.

  1. Vad kul! Jag kommer och lyssnar på söndag, på lördagen är jag i full fart med att springa loppet den tiden du föreläser! Om du behöver tips/sällskap på mysiga restauranger på lördagkväll får du hojta!

  2. vissa dagar är sådär, för alla. men jag tänker att det är bra, att förändring ”is the process of moving forward”. men förändring är ju bäst när det gror något härligt i kroppen, en positiv känsla – och inte en flykt till något. snart är det sommar och jag hoppas du får massor av energi!!

  3. Känner också igen mig i den där majkänslan! Lite som att ju närmre man är målet (sommar, semester, terminsslut eller vad det nu kan vara) desto mer outhärdlig blir väntan. Jag känner mig också så trött på, och liksom färdig med det jag håller på med och vill bara att det ska vara klart. Det är i alla fall redan sommar i hjärtat! 🙂

  4. Hade gärna velat att du delade med dig av vegetariska recept. Tycker att det är svårt och är i stort behov av inspiration!

    Tacl på förhand

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..