BILDER SÄGER MER ÄN ORD

Något som jag är glad över att få uppleva:

ptfias tio i topp

,. allt som har med bokskrivandet att göra! Att jag fick förtroendet att skriva den första och nu den andra boken, att jag fick möta alla er läsare på boklanseringen, att jag fått träffa er på boksigneringar runt om i landet och allt allt allt allt allt allt annat som kommer med att få skriva böcker. Är så djupt tacksam!

 

Något som jag är sugen på just precis nu:

avokadomackor-6

,. en redig avokadomacka med ägg och något grönt. Och chiliflakes såklart. Och en hallonsmoothie med mycket ingefära. Och kaffe. En redig helgfrukost alltså!

 

Något jag saknar nu:

fiakim

,. kvalitetstid med Kim. Det är, och har varit, så mycket med bröllopsplanering, bokade helger och jobb vilket gjort att vår mer kvalitativa tid tillsammans är något begränsad för tillfället. Snart blir det mer av den varan. Tänk att vi är inne på vårt åttonde år tillsammans. Så coolt ändå!

 

Något som jag längtar efter:

ptfia21

,. att få bosätta mig i sommarstugan. Jag vet att jag skriver det ofta nu, men längtar så ofantligt mycket. Går knappt att beskriva känslan som som finns i  min kropp efter några dygn i naturen på landet. Längtar efter att få prata med kossorna vid badplatsen, att hitta något ”projekt” som ska göras och kanske måla på någon canvas.

Tjuvstartar redan till midsommar och kommer antagligen att ta några helger där innan jag bosätter mig för semestern.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..