BOSCH SILENTMIXX

Reklam / Presenteras i samarbete med Bosch. 

I lördags var jag och flera bloggkollegor på ett event på Frötuna Gård som anordnades av Bosch med anledning av deras mixer Bosch SilentMixx.

Ledordet för dagen var tystnad. Tystnad alltså, världens bästa balsam för själen. Varje gång jag är i tystnad så inser jag hur mycket jag behöver det för att må bra.

Att ständigt möta intryck, plugga hörlurar i öronen, lyssna på musik, sitta i öppna kontorslandskap, bo i trafikerade områden och allt det där tär på oss. Ett bra sätt att ljudbanta kan ju vara att välja sina hushållsapparater med eftertanke

Jag tror och hoppas att fler kommer att förstå att vi behöver tystnaden och att vi så småningom kanske till och med kan komma tillbaka någorlunda till den i samhället.

bosh
_MG_8696
bosh-5
bosh silent mix1

Dagen inleddes med gröna smoothie, ingefärsvatten och en mer fysisk yogaklass. Efter lunchen fick vi det bästa som finns: Restorative yoga.

Det är så … läkande. Finns få saker som gör mig så enormt avslappnad. Rekommenderar det varmt! Tycker även om att den klassen var i tystnad. Det förstärkte upplevelsen.

bosh silent mix1-3
yoga-event-frotuna-gard

Efter klassen gick vi vidare (lätt mosiga i huvudet) till en workshop där vi fick använda mixern Bosch SilentMixx som var huvudperson för eventet. Bosch har skapat ”marknadens tystaste mixer” och vill minska bruset som vi dagligen utsätts för i vårt eget hem.

bosh-8
bosh silent mix-13

Vi inledde med en juice på grapefrukt och mynta och fick sedan göra både strössel och en smoothie. Tycker om att det gick så snabbt att göra juice i mixern. Betydligt smidigare än min juicemaskin som stundtals kan kännas klumpig med alla olika delar. Här satte man bara ner den svarta delen i mitten för att få filtret och hällde ner frukten. Gött!

bosh silent mix-17

Jag och Anja roade oss flitigt. Är för övrigt så betuttad i den här människan!

bosh-11

Dagen avslutades med meditation och vegetarisk mat. Ännu något som jag bara vill ha mer av. Ja, ni hör ju. Hela den här dagen var oerhört välgörande och kändes som balsam för kropp och själ.

bosh silent mix1-4

Är så glad över att få uppleva den här dagen och återigen påminnas om hur viktigt tystnad och reflektion är för mitt välmående.

Presenteras i samarbete med Bosch. 

 1. Sofia skriver:

  Ser så härligt tyst och fridfullt ut!

 2. Sandra skriver:

  Vad tyckte du om mixern? 🙂 Vad använder du själv för mixer? Vi ska köpa hem en, men vet inte vilken vi ska välja!

 3. Åh! Läste om dagen inne hos Anja nyss, helt fantastisk dag låter det som! Hade aldrig hört talas om restorative yoga förut, men blev väldigt nyfiken på att prova. Och det där med juicefilter och mixer i ett låte ju väldans praktiskt, håller med om att råsaftcentrifugen lätt blir lite omständlig. Jag som inte har någon bra mixer… hm… hmmm… 😛

  Ha en bra dag och önskar en trevlig helg!!

  Hälsningar
  Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..