SENASTE TIDEN UR MOBILEN

01. 

En bild på dagens luchdejt med en vän. Fantastiskt god mat men samtidigt helt sjukt att de kostade 165:- styck … och ingen av oss blev mätt. Sådant kan irritera ihjäl mig.

vardag-39

02.

Det tredje avsnittet av podden kommer på söndag och den här gången är det Daniel Paris som gästar. Han öppnar upp sig och bjuder på så många tankar. Berättar mer på söndag!

ptfia

03.

En instagrambild från Christoffer, min kollega/mentor Coursio, som jag gör webbkurserna hos.

vardag-5

04.

Min bästa avkoppling just nu. Läser alltid en stund innan jag somnar och den här perioden bjuder alltid på vackra kvällar.

vardag-22

05.

De senaste veckorna har bestått av många timmar framför kameran för PR-arbetet med min nya bok som släpps i augusti. Är så tacksam för intresset!

vardag-32

06.

Som sagt, ännu en vacker kväll från balkongen.

vardag-35

07.

En superfrukost på bild. Lyxade till det med en frukostdejt med en vän igår. Så fint att hinna med det ibland!

vardag-36

Glad fredag till er!

 

 1. Härligt att se din vecka ur mobilens vinkel.
  För en tid sedan frågade du om boktips. Du fick ett par av mig men glömde en av mina bästa. En bok som ger mer än bara en läsupplevelse, en skildring av en yttre och inre resa. På min blogg har jag idag skrivit om den, Munken som sålde sin Ferrari. Kram

 2. Kul att följa dina dagar ur mobilen Sofia. Ibland har man ju inte ”fetkameran” med som bloggare, men mobilen är alltid med. Du är verkligen driftig med allt från pod till webkurser. Heja dig! Heja oss. För jag har också liknande projekt på gång. Det är det roligare att jobba som egenföretagare – friheten att välja själv 🙂

  Kram & ha en skön söndag!

 3. Mari skriver:

  finfina bilder 🙂 alltid kul att kika in i vardagen <3

 4. sofia skriver:

  Åh var åt ni frukost? Letar nya roliga ställen i Stockholm att äta på men hamnar ändå bara på samma varje frukostdejt… skulle verkligen uppskatta om du ville tipsa om dina favoriter för verkar som du har rätt mycket erfarenhet hehe. Kram kram

 5. Sofie skriver:

  Inlägg som detta är så himla kul att läsa tycker jag! Hoppas du har en fin fredag Fia 🙂 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..