ORDBAJS 128472

Hej måndag!

Jag fick ändra dagens planer och hålla mig på hemmaplan efter att kroppen serverade en släng feber igår eftermiddag. Eftersom jag mår bra i övrigt och bara fick kramp i magen och sedan feber i några timmar, så gissar jag att det är kroppens sätt att be om vila.

Låg på soffan hela eftermiddagen och kvällen igår och tar det väldigt lugnt idag. Det behövs verkligen efter de höga tempot som varit de senaste veckorna.

Ska bädda ner mig i soffan och skriva klart en artikel till Metro, sedan får det bli vila resten av dagen.

Fyller ut med två bilder från helgen så länge. I lördags hade jag och Kim en pre-wedding grillkväll för våra vänner här i Stockholm som inte träffats så mycket innan.

Vi ville ge dem en chans att bounda och bryta isen innan bröllopet. Tänker att alla kommer ha roligare om de setts litegrann innan.

pt-fia-6

Bilden ovan är lånad av Anja

pt-fia-4

Vi hade lyxen att få en hel cheesecake över från lördagen, något som passade extra bra ihop med min feber. Kall, syrlig cheesecake med mycket smak av lime … perfekt sjukstuge-mat!

> Recept på cheesecake med lime!

 

 1. Jag måste bara säga att jag tycker att du ha en otroligt sund inställning till träning och hälsa. Jag ser många likheter med mig själv då jag är och alltid varit en prestationsprinsessa. Det faktum att jag idag lider av anorexia beror bland annat på att jag ställt orimligt höga krav på mig själv och att ständigt vill prestera. Du inspirerar mig mycket och jag har nyligen skapat en blogg http://www.halsogrubblaren.blogg.se där jag reflekterar kring mental hälsa, orimliga krav och ideal osv. Där kan man också följa min kamp mot ett friskare liv.

  1. PT-Fia skriver:

   Tusen tack för de värmande orden! Det gör mig så glad! Var rädd om dig. Många kramar!

 2. Anna skriver:

  Gud en sån vacker skapelse du har på dig! Undrar som de andra,vart har du köpt den? Blev blixtförälskad ?

  1. PT-Fia skriver:

   Åh, vad gullig du är! Tack! Den är från HM 🙂

 3. ISA skriver:

  kroppen är ju så rackarns smart verkligen som skickar dessa signaler! hoppas du laddat batterierna lite idag då 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   Verkligen! Piggare idag, fast fortfarande sliten 🙂

 4. Mari skriver:

  Men vilken ide, smart! Synd på febern bara.. Krya på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..