AVSNITT 4

Söndag betyder nytt avsnitt av min podcast Ofiltrerat! Den här gången gästas jag av min vän och branschkollega Anja Forsnor. 

Anjas karriär fullkomligt exploderade för ett par år sedan när hon började blogga på Elle.

Sedan dess har hon blivit gravid, fött sin dotter Lily, skrivit en bok, blivit en av våra vettigaste hälsobloggare, startat företaget Grounded Factory (som tillverkar eco-vänliga yogamattor), vunnit pris för sitt entreprenörsskap och ja .. har fullt upp.

Vi pratar om den glamourösa bilden av mammor som bollar karriär och bäbisar, hur stressen påverkar henne, vad som förvånade henne med bloggvärlden, hur hon hanterar sin fullsmetade vardag och mycket mer.

> Ni hittar avsnittet där poddar finns! Itunes, Acast, podcast-appen, mfl. Eller lyssna direkt HÄR! <<

pt-fia anja forsnor

pt-fia anja forsnor

Ett stort tack till Valio som är huvudsponsor även den här säsongen. Vi vill tillsammans öka informationen om maghälsa och vad som påverkar den. För att ge det en bra plattform att utgå från så har Valio byggt en helt egen sajt för just detta.

Den heter lugnamagen.nu och är fullmatad med information om bl.a laktosintolerans, stress, maghälsa, forskning, stresstest och krönikor av mig, en dietist och en samtalsterapeut.

Du hittar sajten HÄR!

 1. Sofie skriver:

  Jag lyssnade precis på avsnittet med Anja och tycker det var en toppenbra gäst!

 2. Emma skriver:

  jag brukar lyssna på din podd och brukar uppskatta den mycket, men tyckte du hade en väldigt tråkigt ton i det senaste avsnittet och kändes nervärderande mot åsikter som inte sammanfaller med dina egna. Det kändes som att du pratade precis så som du själv inte uppskattar att andra gör. Brukar uppleva att du är en förespråkare för att alla ska vara som de själva vill vara och att vi ska acceptera varandra – lev som du lär!

  Tidigare avsnitt har du känts mer transparent men nu blev det otroligt mycket suckande och ”men herregud…”. Inte så härligt att lyssna på.

  1. PT-Fia skriver:

   Tack för din feedback! Vad tråkigt att du uppfattade det så! Har inte själv lyssnat på senaste avsnittet ännu, men ska absolut göra det och se vad jag kan förbättra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..