OVERNIGHT OATS RECEPT

God morgon måndag!

Nu har jag landat hemma igen efter några ljuvliga dagar i sommarstugan. Ser så mycket fram emot att få återvända dit om några veckor igen.

Den här dagen ägnas åt att slutföra min nya webbkurs. Hade planerat att lansera den igår men i och med att jag var krasslig och ur form flera dagar förra veckan så gick det inte ihop.

I år är jag snäll mot mig själv och unnar mig en stor present i form av åtta veckors semester. Eller ja, bloggen rullar ju på som vanligt och jag får kasta ett öga på mailen med jämna mellanrum men det är inte särskilt ansträngande.

Fasen så fint det ska bli!

Åtta veckor med minimalt med jobb, stora mängder ledigt, sommar och tid att vila och reflektera. Det känns så fint att få skämma bort sig själv med det. En vecka kvar sedan börjar semestern!

Nu ska jag sluta svamla och sätta fart. Har en sådan här härlig skål framför mig som väntar på att bli uppäten:

overnight oats

Overnight oats som svällt i äppeljuice över natten och toppats med turkisk yoghurt, kiwi, färska jordgubbar och jordnötssmör. 

Grundrecept Overnight oats HÄR!

Toppa förslagsvis med färska bär, frukt, jordnötssmör, fet yoghurt eller havremjölk.

 

  1. Frida skriver:

    Alltså dendär frullen såg helt drömmig ut!

  2. Mari skriver:

    Gud så gott och härligt med semester snart 🙂

    1. PT-Fia skriver:

      Verkligen! Snaart 🙂 Kram!

  3. Julia skriver:

    Hej! Jag mejlade dig för ca 1 månad sen men har inte fått något svar. Vill du bara försöka se om du fått det?

    Kram

    1. PT-Fia skriver:

      Hej Julia,
      vad märkligt. Sökte igenom båda mailkorgarna på din mailadress utan resultat. Vilken adress mailade du till? Prova gärna igen. Kram!

  4. Å vad härligt med så lång semester, välbehövligt! ??
    Jag får allt ta och testa overnight-oats asap, för det låter och ser galet gott ut! ?

    Ha en bra dag! ?

    1. PT-Fia skriver:

      Verkligen! 🙂 Ja, rekommenderas verkligen! Tack detsamma! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..