BERÄTTA OM DIG!

Jag har fullt upp med att ta mig ur sängen den här veckan. Kroppen önskar sovmorgon och jag räknar ner dagarna till nästa vecka.

Har nog aldrig längtat såhär intensivt efter semestern. Eller har man det? Det kanske egentligen är såhär inför varje sommar, men att det glöms bort.

Jag har helt enkelt inte så mycket spännande att bjuda på just idag. Känner mig sliten, lite puffig runt ögonen och ska försöka samla ihop energi till att avverka de två sista arbetsdagarna.

Heja!

prestationsångest-3

Så jag lämnar ordet till er! Hur mår ni? Vad gör ni just precis nu? Vad tänker ni på? Finns det något ni vill skriva av er om?

Berätta, dela med er av något som du upplever just nu.

Kram!

 1. Jag är nu inne på mitt fjärde år som skadad och handikappad. Jag älskade att träna, det var mitt största intresse, men jag har inte kunnat ta ett löparsteg på fyra år.
  Vill påminna alla om att vara tacksam och ta vara på kroppen! En sjävklarhet för den ena kan vara en omöjlighet för den andra.
  Tack för en fin blogg!

 2. Paula skriver:

  Jag försöker varva ner från en otroligt jobbig vecka på jobbet. Har en väldigt intensiv period känslomässigt i mitt liv framöver och ibland känns det bara som att jag inte orkar mer. Men eftersom det gäller min son så är det bara att bita ihop. Det kommer bli till det bättre oavsett vad som resultatet blir. Jag inser när jag läser din blogg att jag tyvärr har flera tecken på utmattning. Har så svårt att varva ner och jobba med de bitarna. Ser fram emot en sommar med målet att klara springa milen, bada och äta glass med barnen.

  Köpte ny yogamatta idag eftersom den förra gjort sitt och det är på den jag kan släppa och bara vara. Passade på att köpa din bok med, ska läsa och njuta ikväll. ❤

 3. Det finns otroligt mycket som händer just nu. Jag har bott i Oslo i 3 år och ska nu flytta efter min pojkvän till Karlstad. Har sagt upp mitt fantastiska jobb och jobbar sista dagen nästa vecka. Ska studera till hösten på distans och är sjukt nervös inför det. Vi har inte hittat boende i Karlstad och det känns som en tyngd varje dag. Jag måste lämna min träningsstudio (tränar poledance) och byta till en ny i Karlstad där konceptet inte är likadant. Jag är väldigt nervös och spänd samtidigt. Önskar egentligen att tiden kunde gå lite saktare, samtidigt som jag har massor att se fram emot och glädjas åt. Att flytta ihop med killen, att få åka utomlands i sommar med vänner och familj. Att få testa på att studera och se vad jag verkligen tycker om, upptäcka en ny stad och få komma närmare min hemstad!

  Det snurrar lite i huvudet och jag känner mig en aning stressad över allt. Men någonstans så vet jag att det kommer bli bra. Det är bara dessa avsked och att lämna något som varit ens hem i 3 år som är tungt. Man känner sig lite kluven.

  Väldigt skönt att få skriva av sig om det. Och denna helg ska jag ta som den kommer, precis som jag behöver ha det efter en hektisk tid.

 4. Sofia skriver:

  Känner mig väldigt ensam just nu. Har inte någon partner eller så många vänner att vara med, och känner att jag skulle vilja träffa mer folk. Men det är så svårt att träffa likasinnade och lyckas bli vän med dem, i alla fall har jag alltid haft svårt för det. Bor tillfälligt hemma hos mina föräldrar nu också, och det känns som att de oroar sig över att jag är ensam, vilket gör att det känns ännu jobbigare. Varför ska det vara så skämmigt att erkänna att en känner sig ensam? Någon som har bra tips och idéer på hur en lugn, blyg, tränings- och matintresserad 20-åring kan träffa likasinnade? Mottages tacksamt:)

 5. Känner också ALLTID så inför semestern. När sista arbetsdagen inför semester kommer tänker jag alltid: ”Jag hade verkligen inte kunnat jobba en enda dag till! Fysiskt omöjligt!”. Lustigt.
  Har semester nu dock, och det är skönt. Har tränat varje dag i en vecka så idag ska jag vila järnet. Det blir gött! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..