VALIO TUNNA SKIVOR

Reklam / I samarbete med Valio. 

Min samarbetspartner Valio har nyligen kommit ut med en god nyhet, nämligen skivad ost. Mitt intryck av färdigskivade ostpaket är inte särskilt bra så mina förväntningar på den här produkten var inte skyhöga.

Men osten var saftig! Och den känns ”äkta” om ni förstår hur jag menar, det känns som helt vanliga skivor – inte den där torra plastiga känslan som färdigskivat kan ge.

valio tunna skivor

Morgonens frukost bestod av två smörgåsar med ett par skivor gräddost på den ena och ett par skivor port salut på den andra. Osten toppades med skivad avokado, chiliflakes, valnötter och örtsalt. Så oerhört gott!

valio tunna skivor-3
valio tunna skivor-5
valio tunna skivor-8

Valio Tunna Skivor kommer i tre populära smaker: Gouda, Gräddost och Port Salut. Ostarna passar fint till mackan – eller bara för att ätas precis som dem är.

Tävling!

Nu har Valio en generös tävling där du kan vinna 795 Tunna Skivor (en årsförbrukning). Utmana dina vänner om vem av er som har bäst timing! Kika in på valio.se/tunna-skivor för att komma till tävlingen. Vem kan ta en skärmdump när ostskivan är som tunnast?

Skicka in bilden till tunnaskivor@valio.fi med ditt namn, adress, telefonnummer, ålder och en kort motivering om varför just du ska vinna. De 100 första varje dag vinner ett smakprov. Tävlingen pågår 11-17/7. 

Stort lycka till!

I samarbete med Valio. 

  1. Sofia skriver:

    Port Salut är sååå gott <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..