NYTT AVSNITT MED EBBA VON SYDOW

Idag släpps avsnittet där Ebba von Sydow gästar min podcast Ofiltrerat!

Vi pratar om allt ifrån härskartekniker, nutidens hälsoideal och hur det är att vara en framgångsrik kvinna i en mansdominerad bransch. Ebba berättar om tiden som en av Sveriges största bloggare tillsammans med Elin Kling och Sofi Fahrman.

Vi pratar om hur en kan bli bättre på sitt jobb, näthat och hur hon vågade ta steget att sluta på SVT. Ebba berättar om sin verklighet och när stressen tar över.

Lyssna på avsnittet i itunes, podcast-appen, acast eller där poddar finns. Eller lyssna direkt HÄR!

ebba von sydow

Ett stort tack till Valio som är huvudsponsor även den här säsongen. Vi vill tillsammans öka informationen om maghälsa och vad som påverkar den. För att ge det en bra plattform att utgå från så har Valio byggt en helt egen sajt för just detta.

Den heter lugnamagen.nu och är fullmatad med information om bl.a laktosintolerans, stress, maghälsa, forskning, stresstest och krönikor av mig, en dietist och en samtalsterapeut.

Du hittar sajten HÄR!

 

 1. Tilda skriver:

  Hej Fia!
  Tack för en fin blogg, den har jag följt i flera år. Du skriver så inspirerande.

  Tyvärr har jag gått in i väggen och är i dagsläget sjukskriven, jag ska prata med en samtalsterapeut nästa vecka och jobbar på att inte behöva bli rastlös när jag vilar så mycket som kroppen behöver.
  Vet att du tidigare pratat om appar som man kan andas med och komma ner i lugn och ro. Jag har börjat gå promenad i skogen (när jag orkar) och måste i dagsläget lägga om livet och hur jag lever.

  Tack för att du är så äkta 🙂

  Kram Tilda

 2. Hittade till din podd och ville bara skicka lite pepp och hejarop! Som ett vaccin mot sociala medier-ångest! Tack! Så skönt att få höra om verkligenheten bakom ytan och få lite ögonöppnande informatio, tyckte speciellt om avsnittet med Frida Fahrman. Ja, lätt att glömma bort att många stora blogg/instagram jobbar precis som stora reklam/PR byråer och säljer saker i varenda bild. All konsumtionshets ger mig ångest.

  Tack! Känner igen mig i mycket du skriver om ångest och utbrändhet. För mig hjälper det att fokusera på ett enklare mer minimalistisk liv…

 3. Emma skriver:

  Tack för en riktigt bra pod! Dels detta avsnittet men i stort gillar jag verkligen Ofiltrerat! Så skönt att få höra lite bakom-kulisserna till bloggvärlden. Det känns tyvärr som att många bloggare visar upp en falsk sida i många fall. Tänker på avsnittet med Anja(?) som pratade om en pressresa där hon var den enda som faktiskt hade intentionen att äta sin frukost hon fotat till bloggen. Tror att många unga tjejer ser den perfekta ytan och tror på det de ser utan att vara kritiska. Så stort tack för att du och dina gäster faktiskt ”avslöjar” sanningen.

 4. Elin skriver:

  Så bra avsnitt!!! 🙂

 5. Ni fick följa med på min cyckeltur i dag du o ebba ? O den var härlig som den var men ni lyste verkligen upp den ☀️
  Tack för ett härligt o tankvärt avsnitt o en inspirerande blogg !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..