SEMESTER OCH GRILL

Nu har jag äntligen tagit semester på riktigt. Börjat varva ner och faktiskt stänga av jobbet. Vi är nere i Halmstad den här veckan och det har verkligen hjälpt semesterkänslan på traven.

Att få ett miljöombyte i början av semestern hjälper verkligen för att kunna logga ut mentalt och hitta semesterhjärnan.

De senaste veckorna bjöd på fantastiskt väder hemma i Stockholm så vi har mest hängt på balkongen på kvällarna med diverse grillaktiviteter.

grillkväll
grillkväll-3
grillkväll-6
grillkväll-7

,. helgrillad halloumi, sötpotatis, majskolv och en salsa på bland annat färska jordgubbar, vattenmelon och rödlök.

Nu ska vi iväg. Kompishäng, träning och träffa Kims syskonbarn står på agendan. Och heja fram Stenson till seger i British Open såklart!

 

  1. Åke skriver:

    Grymt att kunna ha en fullstor gasolgrill på balkongen, jag skulle knappt få plats med en liten. #livsmål Vilken modell är det? Maten ser för övrigt otroligt god ut!

  2. Sandra skriver:

    Hej Fia! Jag skriver för att jag tycker att ett tack från min sida vore på sin plats då din blogg förgyllt min tillvaro med intressant och viktig läsning sedan 4 år tillbaka! Så TACK för att jag aldrig behöver vara någon annan än mig själv med dig. Tack för allt du förmedlar, dina kloka ord om att vara tillräcklig som man är. Tack för att du visar att livet inte enbart handlar om paraplydrinkar, vita sandstränder och smala brunbrända kroppar. Tack för att du har en blogg jag kan läsa innan jag somnar, för då vet jag att jag somnar med en känsla av att jag duger precis som jag är. Tack som fan helt enkelt!! Ha en drömgo sommar! Kram Sandra

  3. Frida skriver:

    Åh så smarrigt! Vad smart att grilla halloumin hel, det måste testas ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..