MER OM HAIRTALK

Reklam / Presenteras i samarbete med Hairtalk.

Nu har jag haft Hairtalks extensions i nästan fyra månader. Fasen vad jag trivs i det!

Jag var rätt skeptisk till en början eftersom Hairtalk använder sig av hår som tejpas fast i hårbotten. Redan när jag gick i tvåan på gymnasiet satte jag i min första hårförlängning med just tejp. Vilket jobb det var. Och så dåligt mitt hår blev.

Efter det hade jag olika typer av hårförlängningar de kommande sju åren. När jag blev utbränd tog jag ut löshåret för gott för att låta mitt eget bli friskt igen.

Men nu inför bröllopet ville jag verkligen ha extra hår. Inte så mycket längre, men tjockare. Och det har jag verkligen fått. Emelie på Hairtalk satte i två paket och klippte det i samma längd som min egen. Jag är så glad för det.

Tidigare har jag alltid haft håret uppsatt för det känts så tunt, nu har jag det ofta utsläppt och testar olika halvuppsättningar. Och mitt eget hår verkar må bra av det. Den här tejpen är skonsam och märks knappt.

Jag har blivit vän med håret igen!

Mitt hår utan Hairtalk extensions, sist vi skulle sätta om det. 

hairtalk-3

,.och efter med håret nyfärgat och löshåret isatt igen. Tyvärr gör inte färgen sig rättvisa på bilden. 

hairtalk-10

Och hur sköter en det då?

Jag går till Emelie för att sätta om håret och färga mitt eget var sjätte till åttonde vecka. Utöver det så sprayar jag med en fuktspray dagligen, har hårolja i topparna några gånger i veckan, tvättar håret en gång i veckan och låter det självtorka.

Sedan är det inte så mycket mer med det. Och det går verkligen inte att se fästena, de är så tunna att de försvinner i håret.

Vill inte överdriva, men samtidigt få fram att jag verkligen är en nöjd kund. Rekommenderar det varmt!

hairtalk-5
hairtalk-6

Det bästa med att vara hos frisören? Chokladen och hårbottenmassagen.

 

Presenteras i samarbete med Hairtalk.

  1. Sofie skriver:

    Vad är det för fuktspray du använder dig av?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..