RECEPT FRYST CHEESECAKE

Såhär under semestern så blir det ofta mer fika än vanligt. Jag är en sådan som älskar fika. Vi är uppvuxna med en mor som ofta bakade vilket gjort att det ofta fanns fikabröd hemma och att majoriteten av familjen älskar att baka.

Både jag och lillsyrran har nog en flyktig fantasi om att någon gång byta bana och bli bagare eller konditor.

Vi var helt enkelt en fikafamilj mer än något annat. Det var bra eftersom intresset för läsk, chips och godis förblev svalt. Och fika är förenat med det sociala och glada, utan minsta ångest eller dåligt samvete.

Åhja, nu svävade jag iväg. Det var ju cheesecake och recept som skulle vara i fokus.

fryst cheesecake-4
 
fryst cheesecake

Här är 5 goda recept att baka på semestern, både med socker, utan socker, med vetemjöl och utan vetemjöl. Enjoy!

> De godaste nötkakorna!

> Glutenfritt och saftigt  bananbröd!

> Lyxig brownietårta med hallon och maräng!

> Kladdig, chokladig och god brownie utan vetemjöl!

> Världens godaste frysta cheesecake med lime och digestive!

 

  1. Låter precis som min syster och jag! Vi pratar ofta om att köpa oss ett eget litet ställe och sälja diverse mumsiga bakverk. I verkligheten har vi helt andra yrken 🙂

  2. Sara skriver:

    Pt-Fia! Du MÅSTE testa Leila Lindholms frusna mascarponescheesecake! Det är ungefär som din, fast man använder mascarpone istället för vanlig philadelphia, och så varvar man det krossade digestivekex. Den är helt gudomligt god! Den och chokladpavlova med massa grädde och hallon är bland det godaste jag vet!

  3. Linda skriver:

    Det känns verkligen på din blogg att du vill behålla integritet, inte liksom ”sälja” ditt liv och vardag. Respekt, eller, smart tänkt, eller något sånt ville jag säga. Jag hoppas du tjänar en masse pengar ändå 🙂 du hade ju kunnat sälja ”dig själv” och säkert blivit en megabloggare, men du liksom undviker den vägen och det känns som ett moget och väl genomtänkt beslut… Ingen skugga på storbloggare, heja tjejer och att tjäna massa pengar, men det märks att du undviker den skvallriga vägen. Kram

  4. Vi fika också i min familj, älskar bakverk av alla dess slag! Fryst cheesecake kan vara något av det godaste jag vet, mmm!! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..