JUST PRECIS NU

Den här morgonen var precis som det jag längtat efter hela våren. Klev upp vid åtta med mamma och tog en morgonpromenad i skogen. Pausade i backen med smultron och plockade näven full innan vi fortsatte till blåbärsriset och sedan vidare hem.

Väl hemma i stugan bytte vi träningsskorna till flip flops och gick ner till sjön. Där klev vi ur de svettiga kläderna och tog ett morgondopp. Vattnet var alldeles spegelblankt och inte ens kallt.

morgondopp-3
morgondopp-5
  
morgondopp-9
morgondopp-10
morgondopp-11
morgondopp-12
morgondopp-13
morgondopp-19

Nu har vi precis ätit frukost och jag skriver det här inlägget. Ska lägga mig i någon solstol en stund innan det är dags att sätta upp badmintonnätet. Är så oerhört glad för dessa dagar! Tacksam.

 

 1. Det låter himmelskt! 🙂

 2. Klara skriver:

  Hej Fia!
  Jag vill tipsa dig om en gäst för din (bästa och inspirerande!!) podd, Linn Olsson. http://www.linnolsson.se. En tjej som kombinerar karriärsdrömmar med sin sportsatsning och som på senaste tid börjat skriva väldigt mycket mer personligt bakom hennes drivkraft och hektiska vardag. Jag skulle älska att höra henne intervjuas av dig! Du är såå duktig bakom micken, du får fram värme och uppriktighet hos alla dina gäster! 🙂

 3. Hej!

  Jag gillar verkligen din podd, men när jag lyssnar så är reklamen på en mycket högre ljudnivå än själva intervjun, vilket gör att jag måste maxa volymen under intervjun, sen kommer reklamen mitt i på en extrem ljudnivå som gör att jag bara slänger ut hörlurarna för jag blir så skrämd av volymen. Vet inte om andra också upplevt detta men vore toppen om det går att åtgärda för gillar verkligen din podd!

  1. Jag håller med, har själva podden på Max för att höra på tunnelbanan. Går det kanske att höja inspelningsljudet?
   Trevlig semester 🙂

 4. Hej Fia!
  Jag har en fråga angående frukt. Jag ÄLSKAR frukt och tycker det är både gott och fräscht att lägga till frukosten, maten, som kvällsmys eller som mellanmål. MEN är frukt bra egentligen eller är det rena sockerbomben som lägger sig runt magen och försämrar fett förbränningen?

  Jag äter väl ungefär 3-5 frukter om dagen och lever ett aktivt liv där jag promenerar dagligen och tränar lite styrka ett par gånger i veckan!

  Äter allt från banan, jordgubbar, körsbär, melon, mango, aprikoser, kiwi, hallon, nektariner, persikor, äpple, päron men är det någon frukt jag både undvika? Mitt mål är inte att gå ner i vikt men att bli lite fastare genom min träning och mina promenader!

  Jsg har tänkt att frukt är kalorisnålt och innehåller vitaminer samtidigt som det är lite mättande men är jag fel ute?

  Snälla hjälp mig så jag kan släppa tänket om att frukt skulle förstöra mina träningsresultat och istället lagra fett kring midjan..

  Mvh Carolin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..