OFILTRERAT MED FLORA WISTRÖM

Jag var i sommarstugan utan internet i söndags när det här avsnittet släpptes, därav så kommer detta först nu. Den här gången gästas jag av Flora Wiström. 

Flora är en ung och begåvad kvinna som redan gjort massor. I höst debuterar hon med sin första bok, romanen Stanna. Vi pratar om hur det är att bli singel efter 5 år och klara av ensamheten. Hur tog de beslutet att avsluta? Hur var det att gå ut med det i bloggen?

Flora berättar om sitt liv som frilans, hur hon hanterade sin svåra acne, hennes ilska mot vår tids ideal och hur hon ibland förlamas av ångest. Vi pratar om att vara medveten, ta ställning och att gräva i sig själv.

Flora nämner även att hon känner sig enormt privilegierad, hur det var att lämna allt hemma i Sverige och våga sticka iväg till USA och hur det egentligen gick till när hon fick sitt första bokkontrakt.

Lyssna i itunes, acast, podcastappen eller där poddar finns. Eller lyssna direkt HÄR!

flora ofiltrerat2

Ett stort tack till Valio som är huvudsponsor även den här säsongen. Vi vill tillsammans öka informationen om maghälsa och vad som påverkar den. För att ge det en bra plattform att utgå från så har Valio byggt en helt egen sajt för just detta.

Den heter lugnamagen.nu och är fullmatad med information om bl.a laktosintolerans, stress, maghälsa, forskning, stresstest och krönikor av mig, en dietist och en samtalsterapeut.

Du hittar sajten HÄR!

 

  1. Vad spännande, ska lyssna!

    Jag skriver om hur det är att vara ung och bli utmattad på min blogg, kika gärna in.

    Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..