VECKANS PLANERING

Måndag

Första dagen på jobbet efter semestern! Det drog igång direkt med en klädprovning för tisdagens och onsdagens inspelning. Därefter hann jag landa en stund på kontoret och vid lunch var det en lång intervju för en tidning. Utöver detta försöker jag skapa en uppfattning om hur mitt arbete ser ut fram över, gå igenom 6 veckors mail och se över kommande vecka. Den här dagen handlar alltså mest om att komma i fas och kanske till och med checkan av några saker. Avrundar arbetsdagen med en telefonintervju för en tidning.

Tisdag

Hela dagen ägnas åt en reklamfilmsinspelning.

Onsdag

Samma som tisdag.

Torsdag

Morgonen ägnas åt ett lanseringsevent för min nya bok Trappträning. Ser så mycket fram emot att äntligen få lansera den på riktigt! Kommer dessutom att lotta ut några platser till er läsare. Återkommer med detaljerna. Utöver det så ska jag flytta in på mitt nya kontor och ha en till telefonintervju för en tidning.

Fredag

Den här dagen är helt tom i kalendern och om den fortsätter vara det så kommer den ägnas åt att skriva blogginlägg, inreda kontoret och boa in mig. Och antagligen ännu mer komma i kapp efter semestern-grejer. Sedan är det helg!

Helgen

Den är helt tom. Oplanerad! Älskar det. vill mest greja hemma, träffa någon vän och träna. Och njuta av att vara hemma för första gången på länge.

Ungefär sådant här:

hotellfrukost-7
pt-fia1
suduko-2
sofia sjöström-10
pt-fia
enkla frallor recept-5

Och här är receptet på de superenkla frallorna:

> Kalljästa frallor recept. 

 

 1. Linda skriver:

  Hej fia!

  Jag letar ihjäl mig efter dina kaffakoppar!
  Letar efter den som är vit/beige med blå blommor på. På den översta bilden!
  Var tror du att jag kan hitta något liknande?

  Mvh Linda

  1. PT-Fia skriver:

   Åh, men jaa, den är så söt! Har dessvärre hittat den på loppis och den har ingen märkning (ska dubbelkolla igen för säkerhetsskull). Kika på loppisar 🙂

 2. Amanda skriver:

  Det där är dom finaste yogamattorna jag sett!! Måste köpa en sån! 😀

  1. PT-Fia skriver:

   Ja, de är så himla fina! De är från min vän Anjas märke Grounded Factory 🙂

 3. Hej,

  Jag kollade min mail…. Har inte fått något… Buhuuu….. Har missat allt det roliga med andra ord…!

  Kram från en ledsen Jessica

  1. PT-Fia skriver:

   Såg att det hade hamnat i skräpposten, det kommer ett event snart! 🙂

 4. Åh, jag vill så gärna komma på lanseringseventet! Kul du gillade min ärliga recension! Jag har testat flera av övningarna och de ät superbra och framför allt roliga!

  1. PT-Fia skriver:

   Kolla din mail 🙂

 5. Låter som en jätterolig och spännande vecka och helt klart bra med en oplanerad helg efter det! Har inte blivit intervjuad många gånger än men tycker att det tagit en del på krafterna de jag gjort hittills även om jag älskar det. Ifs har några av dom inneburit mkt förberedelser. Men man kanske vänjer sig? 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   Verkligen! Vilan är välbehövlig 🙂 Tror det är svårt att vänja sig, men jag kan uppleva att det är lättare när det är ett konkret ämne som nu med boken, än när det är mer personligt fokus. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..