VECKANS PLANERING

Måndag

Förutom det vanliga som behövs göras på måndagar (skapa överblick, planera, ta hand om mailen, skriva blogginlägg och jobba administrativt) så har dagens innehållit två fotograferingar – en för en artikel som kommer i Göteborgsposten och en för min artikel som kommer på måndag i Metro.

Och innan jag går hem vill jag greja litegrann på kontoret. Vi håller fortfarande på att boa in oss och det saknas några småsaker. Men så roligt det är att ha ett eget rum!

Tisdag

Den här dagen inleds med den traditionella frukosten på Rival som jag och gänget på Womens Health har ett par gånger om året. Ser fram emot croissanterna! Efter den cyklar jag vidare till min PT-timme och sedan kontoret och jobbar på med blogg, mail och skriver nästa veckas artikel för Metro. Efter lunch har jag ett möte med två personer som gjort en väldigt smickrande och intressant förfrågan.

Resten av dagen ägnas åt planering och att checka av saker på listan. Mot kvällen avrundas dagen med ett event för Grounded Factory som precis släppt sin nya kollektion med yogamattor.

ptfia

,. fick äran att vara på omslaget för WH för ganska precis två år sedan. 

Onsdag

Den här dagen känns lyxigast på hela veckan. Jag ska unna mig en shoppingdag. Har rensat ut nästan hela garderoben vilket betyder att jag på riktigt inte har så mycket kvar att ta på mig. Så istället för att springa runt i butiker lite här och där efter jobbet så tar jag några timmar den här dagen och avverkar en galleria.

Effektiv shopping och en uppdaterad garderob är målet. Och som att inte det vore nog så kommer syrran på en frukostdejt innan jag drar iväg. Väl hemma igen blir det någon timmes jobb hemifrån innan jag kan ta kväll.

hotellfrukost stockholm-10

Torsdag

En ren kontorsdag. Den här dagen ägnas åt ett möte, planering, Metro-uppdrag, blogg, bok och liknande. Ser fram emot många timmar där jag kan få avsluta dagen och känna att jag avverkat en hel del. På kvällen har jag och Kim dejtkväll och det är min tur att ordna något, har inte bestämt exakt vad ännu.

Fredag

Den här dagen är precis lika som torsdagen. Enbart kontor och köttardag. Avrundar med att cykla till Hötorget och köpa några färgstarka blomkvistar och sedan ta helg.

Helgen

En helt oplanerad helg! Hemma! Det är verkligen efterlängtat. Ser fram emot att gå upp i tid, rensa förrådet, storstäda lägenheten, ge växterna uppmärksamhet och läsa mycket. Och hänga med Kim såklart. Och äta frukost länge. Och promenera. Och njuta av att inte träffa en människa. Ibland är det så jädra gött att bara vara hemma och greja.

träning

Ska även få in ett träningspass. Det vore ju fint att ta med sig yogamattan till bryggorna och ge kroppen rörelse där.

 

 1. Sanna skriver:

  Låter helt fantastiskt. Underbart att kunna ta en dag för shopping mitt i veckan och att kunna planera upp veckan lite fritt (förstår att du inte alltid kan göra det). Önskar att jag själv kunde göra det då jag under flera månader kämpat mot utmattning. Hoppas att du hittade något riktigt fint igår!

  1. PT-Fia skriver:

   Ja, oftast är en väldig frihetskänsla att kunna styra lite mer fritt över sina dagar. Men det kan också göra att en saknar det där lugnet som en grundstruktur kan ge andra dagar. Ta hand om dig! <3

 2. Veckoplanering är mycket bra! Skriver själv om hälsa och välmående, och planering och listor underlättar mitt liv. Fin vecka på dig!

  1. PT-Fia skriver:

   Fint att höra att du hittat ditt sätt att hålla reda på allt som snurrar. Listor är verkligen toppen! Kram!

 3. Karin skriver:

  Oj vad jag inte förknippar dig med texten som står tryckt ”ovanpå dig” på omslaget ”starka ben & snygg rumpa”.. Blev så förvånad när jag såg det, fast jag förstår förstås att du inte styr tidningens innehåll i övrigt..

  1. PT-Fia skriver:

   Helt riktigt, innehållet och rubriksättningen är inget jag själv får vara med och styra i. Kram!

 4. ISA skriver:

  Åh jag vill hänga med på frullen imorgon 😉 och shoppingdagen! hehe.

  1. PT-Fia skriver:

   Åh, ja! Så himla härlig plan för en onsdag mitt i veckan! 🙂

 5. Hanna skriver:

  Åh vad roligt med en shoppingdag! Det hade varit roligt ifall du ville dela med dig av vad du köpt, vet att det inte är syftet med denna bloggen.. Men roligt med lite variation!😀👍🏼 Stor kram

  1. PT-Fia skriver:

   Ja! Så lyxigt att ta en helt egen stund för det 🙂 Tack för tips och frågan, ska se om jag kan visa upp något senare. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..