LÄSARFRÅGOR

Fråga:

Älskar morgonpromenader! Det är ett härligt uppfriskande sätt att vakna upp på! Men hur gör du under vintern när det blir väldigt mörkt? Mörker påverkar mig väldigt negativt men jag är i ett stort behov av frisk luft. Har du några tips? Hur gör du?

Svar:

Det blir svårare att ta sig upp när det är kolsvart ute, helt klart. Men jag försöker att bygga rutinen under resten av året så att det sitter lite i ryggmärgen även när mörkret kommer, då är det lättare att gå upp på ren rutin utan att funder så mycket.

Jag vet att om jag inte går upp direkt klockan ringer så kommer jag inte att komma ut. Så när klockan ringer måste jag direkt ta den och ställa mig upp. Sedan tänder jag flera lampor och tvättar ansiktet med kallt vatten. Kläderna ligger redo och sedan är det bara att gå utan att fundera.

Då brukar det fungera, inte alltid men oftast.

morgonpromenader0

Och även om en ofta kan känna sig både nyvaken, omotiverad och sådär morgonförvirrad så påminn dig själv om hur vackert det är ute på morgonen, oavsett årstid.

 

  1. Lyssna på någon härlig podd?

    Om du vill ha tips på poddar så kolla gärna in min blogg poddkollen.se där jag kommenterar, tipsar och skriver om poddar varje dag 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..