DET HÄR HAR JAG ÄTIT SEDAN IGÅR

När jag ändå ändå är hemma krasslig så passade det bra att göra ett sådant där inlägg med sådant jag ätit. Många har önskat att ta del av fler inlägg som handlar mer specifikt om hur jag äter, hur mycket jag äter och vad jag äter och inte äter osv.

Jag kan såklart försöka göra det, men det är inte så spännande egentligen.

Jag har ingen strategi bakom det jag äter utan fokus ligger på att äta sig mätt, äta gott och äta sådant som ger energi. Skulle nog påstå att jag äter ganska varierat, mycket vegetariskt och prioriterar att lägga tid, kärlek och slantar på att välja bra och god mat.

Ja, det skulle egentligen bara en paranets. Hur som helst. Här är vad jag ätit sedan igår. Och eftersom jag är jobbar hemifrån/vilar pga förkylning så har jag haft extra tid att piffa. Alla måltider är vanligtvis inte såhär bloggiga såklart.

det här har jag ätit sedan igår
det här har jag ätit sedan igår-2
det här har jag ätit sedan igår-3
det här har jag ätit sedan igår-5
det här har jag ätit sedan igår-7
det här har jag ätit sedan igår-8
det här har jag ätit sedan igår-9
det här har jag ätit sedan igår-10
det här har jag ätit sedan igår-13

Havregrynsgröt med kanelstekta äpplen och kaffe, många koppar hett vatten med ingefära och citron, mörk choklad, smoothiebowl, Lily & Hannas chokladglass, kantarellsoppa, torkade aprikoser, omelett med en enorm avokadomacka och en brownie med zucchini som jag hittade hos Maria men som vi åt sent igår kväll när det var mörkt. Återkommer angående den godingen.

Du hittar mer mat och recept nedan:

> Luncher och middagar!

Smoothies i mängder!

 

  1. Alltså hur mycket gott innehöll inte detta inlägg ?! Inspiration deluxe, speciellt havregrynsgröten på första bilden. Har du chiafrön i den också eller ser jag fel? Tack för detta inlägg, fick flera idéer på vad jag ska äta i höst 😀

    1. Hej! Oj, det är väldigt olika! Jag höftar mest ned i kastrullen och går mer på att få till rätt balans mellan gryn och vätska så att jag får till den konsistensen jag är sugen på 🙂

  2. Något jag är väldigt nyfiken på är hur du strukturerar upp dig vardag. Använder du papperskalender eller digital? Planerar du veckovis eller månadvis? Hur noga planerar du? Planerar du blogginlägg? osv osv. Jag älskar att se hur egenföretagare lägger upp sina dagar och att få inspiration från andra är alltid roligt! 🙂

    1. Det är faktiskt lite olika! Jag har en grundplan både vecko- och månadsvis digitalt. Sen gillar jag verkligen listor och då gärna i pappersform så en tydligt kan pricka av punkt för punkt! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..