VECKANS PLANERING

Måndag

Imorse vaknade jag strax innan klockan ringde och var så taggad över att få gå till jobbet! Det är så roligt när en känner så. Att få vakna en måndag och vilja komma iväg. Den här dagen har ägnats åt att komma ikapp efter förra veckan på Rhodos. Jag har svarat på mail, gått igenom hundra grejer med Elin, planerat framåt och bokat datum för samarbeten och annat.

Vi har även bestämt att vi kommer att göra ett bokevent för er läsare! Så jädra roligt. Mer info om detta kommer. Dagen avrundas hos min coach som jag går till med jämna mellanrum för att bolla karriär, företag, livet och en del privat.

Tisdag

En ren kontorsdag som är öronmärkt till att förbereda och jobba ikapp. Ska förbereda inför ett par möten och lägga mycket tid på bloggen och mailen. Är så glad över att ibland ha hela dagar på kontoret och bara få kötta av punkter på listan. Det ger en illusion av att närma sig det eviga dilemmat ”att bli klar” … vilket jag insett att man aldrig kommer att nå, men kan vara nära. På kvällen har jag en efterlängtade dejt med två vänner. 

Onsdag

Inleder dagen med en frukost med min förläggare. Vi ska såklart prata böcker. Därefter följer jag med till Bonnier för att signera ett gäng av min bok Trappträning som ska skickas ut till kollegor och bloggare. Efter lunch är det inspelning av en podcast som jag ska få gästa följt av ett möte hos en byrå angående ett samarbete. På kvällen ska vi på ”tekväll” hos två vänner. Detta fick vi på bröllopet i en lek som våra toastmadames hade ordnat. Berättar mer om det i kommande bröllopsinlägg. 

Torsdag

Äntligen torsdag vilket betyder frukotsdejt med min bästa Anja! Den har vart planerad i en liten evighet och jag har därför avsatt några timmar på förmiddagen för att hinna prata av oss ordentligt. Men först kör vi en yogaklass med Röhnisch. På eftermiddagen är det möte med Linda som har jobbat fram en grafisk profil till mig. Berättar mer om det strax. Avrundar med att cykla hem lite tidigare och fota för ett samarbete.

Fredag

Den här dagen är ännu helt obokad i kalendern. Ska bara fokusera på att få saker gjort, skriva om några texter som behöver uppdateras, förbereda blogginlägg, lämna veckans artikel till Metro Mode och fila på en idé jag har.

sofia ståhl

Läs förra veckans artikel om kontorsträning HÄR!

Helgen

Och den här helgen är helt oplanerad förutom lördagens häng med vänner. Önskar mig många timmar utomhus och känslan av att verkligen kunna stänga av jobbet. Är så förtjust i helgerna som är obokade. Njuter av att få öva på att vara spontan och göra det som faller en in.

Utöver det vill jag fokusera på tre saker den här veckan:

> Ta vara på inspirationen som bor i mig efter en vecka utomlands.
> Unna mig rörelse, yoga och något träningspass.
> Öva på att lägga bort telefonen när jag är ledig.

 

 1. ISA skriver:

  ah så himla härligt att du känner sån pepp för veckan! jag vaknade faktiskt också och ba studsade (nåja) upp ur sängen. Roliga tider nu! din vecka ser underbar ut!!

  1. PT-Fia skriver:

   Åh, härligt att höra! Ja, det blir en rolig vecka att uppleva! Kram!

 2. Ska bli kul att höra vilken podd du gästat och när den släpps 🙂

  Kika gärna in på poddkollen.se där jag dagligen kommenterar och tipsar om olika poddavsnitt – eller följ poddkollen på insta 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   Vad roligt att du tycker det! Lägger ut när den är släppt! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..