DEN HÄR VECKAN

… vill jag:

Ge mig själv tid att förbereda föreläsningen jag ska ha i Jönköping på fredag kväll. Träna enligt mitt upplägg som jag fått av min tränare Robert och bara vara hemma på söndag.

… ska jag:

På en del möten, skapa material för kommande samarbeten, spela in en kort grej för Bonnier och ta mig tid att jobba med administrativa saker. Den här veckan är öronmärkt för att få mycket tid på kontoret och avverka. Och det är så många blogginlägg jag vill skriva!

… är ledordet:

”Jag kan”. Förra veckan var energikrävande på flera plan samtidigt och saker flöt inte riktigt. Det är intressant att se hur snabbt självförtroendet får sig en törn. Den här veckan vill jag påminna mig om på att jag kan.

… borde jag:

Lägga in extra kraft på att komma ikapp i mailkorgen och faktiskt hålla den i schack. Det är så lätt att jag hamnar efter och sedan blir det något som ligger i bakhuvudet hela tiden.

ptfia

… tänker jag på:

Hur viktigt det är att jag äter mina mellanmål. Det är ett återkommande tema eftersom jag inser vilken skillnad det blir i mitt mående, förutsättningar och prestation när jag äter dem och när jag missar. Bunkrar med äpplen, majskakor, knäckebröd, hummus och kefir på kontoret.

… tipsar jag om:

Att det finns några platser kvar till min föreläsning på fredag kväll! Biljetterna kostar 135:- styck. Ta med vänner, kollegor, familj eller kom själv!

Köp biljetter HÄR!

 

 1. mari skriver:

  Kul lista. Och veckan ser ut att bli fin <3

  1. PT-Fia skriver:

   Vad roligt! Ja 🙂

 2. wilma skriver:

  Hej fina Fia! Jag förstår om det är en privat fråga men vill fråga ändå – på vilket sätt blev hur psykiskt misshandlad i USA? Vad gjorde din familj och hur tog du dig igenom det?
  Och kan du inte berätta mer om ditt år i USA, vart du var, vad du gjorde, vad som var bra, maten osv! 🙂 Kraaam

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..