DET ÄR FREDAG!

God morgon fredag!

Jag sitter med min vanliga vardagsfrukost (kaffe, gröt med valnötter, blåbär, chiafrön, salt, äppelmos och kanel) och laddar för dagen som handlar om att ta mig till Jönköping och föreläsa.

Vill ni komma på föreläsningen? HÄR hittar du biljetter.

Så jädra roligt! Och pirrigt eftersom det var i maj på Göteborsvarvet som jag föreläste sist. Ska jobba en stund innan det är dags att ta sig till tåget.

Eftersom det är fredag kommer här några tips:

> Gör en ny rörelse idag! Det kanske är just idag som du provar det där huksittandet som är så populärt på sociala medier, eller så provar du pilatesbollen på gymmet eller ger insida lår en skön stretch.

> Läs det HÄR inlägget med en dagens påminnelse som är snäll och viktig att ta med sig.

> Unna dig att sitta ner och läsa något i helgen. Låt det ta en stund. Börja på en ny bok, kanske för första gången på flera år, köp en tidning som ser kul ut eller fixa en morgontidning till frukosten.

> Prova det HÄR receptet på våfflor med mandelmjöl. Och toppa dem med kokosflakes och råröda bär.

sofia ståhls

Det var allt för det när gången. Nu ska jag fila på min presentation, bara lite. Vågar inte kladda för mycket såhär nära inpå. Hoppas vi ses i Jönköping ikväll!

 

________________________________

PS!
Jag är nominerad till ”Årets förebild” i Guldhjärtat. Det vore såklart fantastiskt om du vill lägga din röst på mig (eller någon annan). Rösta HÄR!

Det går att rösta en gång per IP-adress. Min kategori är den sista så scrolla dig fram. Stort tack på förhand!

 ________________________________

 1. Matilda skriver:

  Välkommen till Jönköping! Ska bli så kul o träffa dig!
  Kramar

  1. PT-Fia skriver:

   Tusen tack, vilken himla fin stad att komma till! Kram!

 2. Clara skriver:

  Huksitteriet är så himla skönt! Det rekommenderar jag med!

  1. PT-Fia skriver:

   Ja! Himla bra grej! 🙂

 3. Frida skriver:

  Hej Fia!! Måste bara säga att jag tycker det är så kul att du kommer till Jönköping, att du tar dig utanför Stockholm också 😉 Känns ofta som att allt roligt bara händer där! Så väldigt kul när du kommer ut till småstäderna. Bor själv i Skövde och hade tänkt att komma, såg fram emot det så mycket!! Men nu blir jag tvungen att jobba… Hoppas det blir fler tillfällen att få höra dig. Lycka till och tack för en toppenblogg! ps. Det märks verkligen att du fått mer tid till bloggen sen Elin började, så genomtänkta fina inlägg och nya teman. Tack!

  1. PT-Fia skriver:

   Men åh, vad glad jag blir av att höra alla dina fina ord! Vad roligt att du ville komma på föreläsningen (hoppas också på fler tillfällen) och att du tycker att bloggen känns rolig att läsa. Kram!

 4. Clara skriver:

  Hejsan!
  Jag har funderat lite på det här med mellanmål eftersom du skrivit lite om det på sista tiden och betonat hur viktigt det är. Jag helt håller med om mellisens betydelse, det gör en enorm skillnad för att hålla sig pigg och orka hela dagen! Så jag undrar lite hur du lägger upp det/ vad du äter för mellanmål på kvällen? Har du exempel på goda och lagom mellanmål efter middagen och innan läggdags?
  Jag funderar över om det är bäst att äta lite större portioner mat och något mindre kvällssnax efter, tex en bit choklad/lite nötter/en frukt eller om man hellre ska äta en mindre portion mat och ett större mellanmål efter, t.ex. en skål yoghurt, granola, gröt, macka. Vad mår kroppen bäst av? är det någon skillnad? hur äter unga tjejer generellt/vad är vanligast? hur gör du??

  kram

 5. Emma skriver:

  Välkommen till Jönköping 😃 Jag har fått med mig en vän, så vi tre syns ikväll 🙂 Ser mycket fram emot det. Tack för att du är du, är säker på att du kommer göra en en helt fantastisk föreläsning!

  1. PT-Fia skriver:

   Åh, tack för de fina orden och för att ni kom! 🙂 Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..