VÄLKOMMEN TILL MIN UTFÖRSÄLJNING

Reklam / I samarbete med Sellpy. 

Jag får ett ryck att rensa ut saker några gånger varje år. Då är det som att jag blir lätt manisk och vill slänga allt vi äger. Det är något befriande med att få rensa ut och göra sig av med grejer.

Vi körde en stor rensning i sommarstugan i somras där vi under en halv dag gick igenom hela huset och slängde enorma mängder med gamla möbler, skräp och sådant som de tidigare ägarna hade.

sofia ståhl SELLPY-2

Jag har svårt att slänga grejer som det inte är något fel på så sorterar alltid i olika högar. Sådant som ska slängas, ges till vänner, säljas av eller på återvinning.

I våras provade jag tjänsten Sellpy för första gången och blev glad över hur enkelt det är att sälja grejer med dem. Det enda man gör är att packa ihop det man vill sälja och beställa en tid för upphämtning så sköter de resten.

De hämtar grejerna på avtalad tid, fotar, lägger upp på sin sajt och säljer. Så jädra smart att jag önskar att jag hade kommit på det.

Nu gör vi ett samarbete där de hjälper mig att sälja av grejerna i min senaste utrensning och jag ger 50% av vinsten till välgörenhet.

Jag har valt att ge vinsten till organisationen Giving People som jag tycker gör ett fantastiskt viktigt arbete. Giving People är en hjälporganisation som arbetar för att motverka ekonomisk utsatthet och den barnfattigdom som finns i Sverige.

sofia ståhl SELLPY
sofia ståhl SELLPY-5

Så, nu finns mina grejer ute till försäljning. Hoppas ni fyndar!

>> Klicka HÄR för att komma direkt till min butik! 

Det finns alltifrån träningskläder, sportskor, vanliga kläder, solglasögon, någon mixer, kaffekoppar, klockor, böcker, pulsklocka och lite inredning.

Scrolla ner så får ni se allt på en gång, eller filtrera i kategorierna till vänster.

I samarbete med Sellpy. 

 1. Hej fina!
  Jag blev så nyfiken nu på Sellpy! Jag läste på lite och en del recensioner klagar på att dom tycker att sakerna såldes alldeles för billigt och att dom fick ut alldeles för lite pengar. Nu har du hunnit sälja lite saker, så du kanske kan svara om hur du känner om saken?:)
  Kram!

  1. PT-Fia skriver:

   Jag ska kika hur det ser ut efter att allt har avslutats, hela försäljningen är fortfarande i full gång så jag får återkomma om den! 🙂 Kram!

 2. Visst är det befriande att rensa och göra sig av med överflödiga saker! Men precis som du har många svårt att göra sig av med saker, det är lätt att fastna i tankefällor som används som argument för att gå den enkla vägen och behålla saken: Exempelvis ”Den är ju snygg” eller ”Den har kostat pengar” eller ”Den är ju en gåva/present”. Läs gärna mer utrensning av överflödiga prylar och kläder generellt på vår blogg, liksom om tankefällor specifikt i detta inlägg från tidigare i veckan:
  http://minimalisterna.se/tankefallor-nar-du-rensar/

  1. PT-Fia skriver:

   Ja, så lätt att fastna i! Ska kika in! 🙂

 3. Sofia skriver:

  Så fint att ge pengarna till välgörenhet 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   Ja, känns bra att kunna bidra med något till en så viktig organisation! 🙂

 4. Camilla skriver:

  Hej
  Vet du vilken modell det är på pulsbandet från Polar? Ser väldigt mycket ut som h7 vilket är det jag är på jakt efter:)

  1. PT-Fia skriver:

   Såg att det redan var sålt nu, hann du med och buda eller försvann det till någon annan? 🙂

 5. Sofia L skriver:

  hej Fia! Jag var in på sellpy och kikade och blev jättesugen på Bosch köksmaskinen. Undrar bara om det medföljer skärskivor till matberedaren? Kram!

  1. PT-Fia skriver:

   Roligt att du kikat in! Hoppsan, såg nu att den redan är såld. Hann du med att lägga ett bud eller hann någon annan före? 🙂

   1. Sofia L skriver:

    Attans! Någon annan hann före… Aja, bättre lycka någon annan gång!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..