DEN HÄR VECKAN

Idag känner jag av den klassiska måndagströttheten. Jag som annars brukar tycka om måndagar och längta till jobbet känner mig idag helt omotiverad och rätt grå i kanterna.

Då passar det extra bra att veckan innehåller få möten och många timmar på kontoret. Ser fram emot att avverka och skapa något vettigt.

Den här veckan:

… vill jag:

Bunkra upp material och försöka vara helt ledig på fredag då mina päron är här. Målet är att ha fyra effektiva dagar för att kunna vara helt ledig fredag till söndag. Det vore underbart!

… ska jag:

Vara hemma på kvällarna, unna mig en ansiktsbehandling hos min vän Julia, göra en kort inspelning, avverka tre intervjuer, skapa artiklar till Metro och Metromode.se, skriva många blogginlägg, återkoppla angående en del och jobba vidare på att göra-listan som vuxit några centimeter.

… är ledordet:

Återhämtning. Känner mig som sagt helt ur gängorna. Gissar att helgens sena nätter bidrog, min inre tant är ovan med nattliga kalas.

… tänker jag på:

Att det är svårt att få ihop allt ibland. Och då har vi inte ens några barn än. Hur hinner man egentligen med att träffa vänner, ha ett städat hem, färdiga matlådor, vara utvilad, ha egentid, jobba, minimera stress osv osv?

… borde jag (och Kim):

Planera och boka vår bröllopsresa, boka boende och resa till Kroatien över midsommar, bestämma och boka hur vi firar nyår och en del annat.

den här veckan-3

Just precis nu känner jag ett stort behov av varma kläder, många tända ljus och tid att göra ingenting. Shit, känner mig rejält skör idag.

Jahapp!

 

  1. Vad tycker du om det pågående valet i USA just nu? Vore intressant att veta. Själv tycker jag att det är svårt att hänga med och jag får bara rysningar utav tanken på hur det kan sluta..

    Kram

    1. Det är minst sagt med blandade känslor en följer valet, det blir väldigt intressant att se hur det slutar! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..