NI ÄR BÄST!

Först vill jag säga stort tack för alla värmande och omtänksamma kommentarer som ni gett de senaste dagarna, eller egentligen nästan jämt. Det värmer så enormt mycket!

Det är också skönt att ni verkar uppskatta de ärliga inläggen om skitdagar, trötthet och vardag. Det är så lätt att jag som bloggare stundtals tappar bort mig själv i allt som är perfekt i sociala medier och tror att det vardagliga inte räcker till.

Idag känner jag mig lite som en ny människa – inte alls som vanligt men betydligt tryggare, gladare och med mer energi än igår.

Igår åkte jag hem efter lunch och tänkte att jag skulle göra en del grejer hemifrån istället.

Tja. Så blev det inte alls. Istället gjorde jag tre rostade mackor med avokado och ost, te och tog sista biten morotskaka, bredde ut mig i soffan och låg där tills det var mörkt och kväll. Tiden fördrevs med slösurf, ångest, irritation, korta sekvenser ur någon serie och några youtube-klipp.

Jag var trött på ett sjukt sätt, kände mig urlakad och ångestfylld. Googlade på diverse personlighetstester och blev irriterad på mitt eget slösurfande.

Typ så. Nu sitter jag på kontoret med en bit choklad och har precis kommit tillbaka efter ett träningspass. Ska försöka använda energin till att komma ikapp i mailkorgen och förbereda något mer blogginlägg.

sofia ståhl211

Det var det hela. Tack för att ni finns och för all omtanke ni ger. Många kramar!

 

  1. Skönt att du mår bättre! Och ja, uppskattar inlägg om att livet just är svårt ibland, precis som Karin skriver nedan får det en att känna sig mindre ensam. Samtidigt som dina sprudlande inlägg är fantastiskt peppande!

  2. Tack själv för alla ärliga inlägg blandat med annat roligt som vi får ta del av. De ärliga inläggen gör att vi känner oss mindre ensamma i de situationer vi befinner oss i. Kram

  3. Igår hade jag också en skitdag. Åkte hem efter att ha varit på föreläsning och la mig i sängen… Och låg där tills jag somnade 19:30 ?! Mår lite bättre idag men fortfarande trött – behövde nog bara sova och har nog stressat lite för mycket den senaste tiden.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..